Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsi si jistý, že bys to takhle zahrál? Na tomhle hřišti s tou kondicí?Co na to říct... snad jen to, že první dvě jamky umím zahrát jako Phil. Jinak můj druhý favorit Rory zatím hraje výborně
Zobrazit přílohu 4262
To určitě ne. Tak jsem to nemyslel. Spíše jsem to bral tak, že často začínám své počínání na hřištiJsi si jistý, že bys to takhle zahrál? Na tomhle hřišti s tou kondicí?
Já bych se chtěl na hřiště jen podívat, hrát se nám tam asi nepoštěstí.Jsi si jistý, že bys to takhle zahrál? Na tomhle hřišti s tou kondicí?
A to já si tam jednou zahrajuJá bych se chtěl na hřiště jen podívat, hrát se nám tam asi nepoštěstí.Jsi si jistý, že bys to takhle zahrál? Na tomhle hřišti s tou kondicí?
Teď jsem na to koukala, eagle na patnáctce, škoda, že nedávali přenos já ho moc ráda sleduju.Dneska Phil zabojoval a je z toho -5 na kolo. Už se těším na večer...
Zobrazit přílohu 4264
Naprostý souhlas, Mike H.. mi udělá z golfového zážitku v televizi půlku, k Bosákovi by se měli jít učit všichni..MASTERS je svátek. A naštěstí mi ho jako divákovi nekazilo nekonečné/opakující se a doslova otravné plkání mluvků ze stanic NovaSport a Golfchannel. Děkuji panu komentátorovi Bosákovi za kultivovaný a fundovaný slovní doprovod té báječné podívané.
Aspoň se na hřiště do Augusty podívat...je můj životní golfový sen.
Bosák je naprostá špička..ale včera neměl svůj den, hlavně teda v první hodině přenosu, tolik přeřeků jsem od něj nikdy neslyšel.Naprostý souhlas, Mike H.. mi udělá z golfového zážitku v televizi půlku, k Bosákovi by se měli jít učit všichni..
No...nechtěl jsem to o Reedovi psát takhle naplno....mě k jeho hodnocení stačilo, když asi před 2-3 lety veřejně prohlašoval, že patří mezi 5 nejlepších golfistů na světě a podobný kecy......a přitom se pohyboval ve světovým žebříčku někde mezi 30 - 50 místem.Bosák je naprostá špička..ale včera neměl svůj den, hlavně teda v první hodině přenosu, tolik přeřeků jsem od něj nikdy neslyšel.
Reed si zaslouží respekt za svou hru, jinak je to ale křivák a jeden z nejméně oblíbených hráčů na tour. Držel jsem palce Rorymu a Rickiemu, škoda, snad příště.
To úvodní video bylo famózní. Jdu se zase přihlásit do losovačky o lístky, naposledy jsem se hlásil někdy před 8 lety