Jeste k te poskytnute/prijate rade Koepka/Woodland - prijde mi uplne neuveritelny, ze by si hraci a kedici takhle mezi sebou na top turnaji sdelovali takovou informaci a jeste takhle otevrene .... ten kedik to na toho druheho skoro "krici". I proto trosku pochybuju, ze fakt slo o tohle, Koepka stal vedle, cekal bych, ze tam bude nejaka reakce na kedika jako "neblbni" ..... nebo ze by byl tak chytrej, ze kdyz uz to slysi, tak to necha byt, aby na to jeste vic neupozornil a doufa, ze to projde... uff .... i ja teda jako uplne obycejny rekreacni hrac prakticky, kdy hraju pro radost i na turnaji, tak proste i na beznem komernim turnaji si na to davam pozor a na podobny otazky vubec neodpovidam a uz vubec se neptam - a skoro se desim toho, kdyz se mi nejaky kamarad na to zepta a ja mu musim rict, ze se na to ptat nema... pri bezne zabavne hre jen tak pro radost mimo turnaj to teda neresime, to je fakt. Ale to je prece jedno ze zakladnich pravidel, ze se nema radit nic krome vzdalenosti, tak je mi fakt divny, ze by to na sebe takhle hulakali primo na hristi....