Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

mGolf - kalendář

jumbodedek

Guru fóra
Jméno
Petr
Přijmení
Šulc
Klub
Maria Theresia golf club
HI (HCP)
13-17
Ahoj Michale @requo
Chtěl jsem se zeptat. Buď jsem úplně blbej, ale nedokážu najít a zadat hru do kalendáře, aby jste věděli, že jdu dneska hrát.
Děkuji za odpověď. Petr

Kalendář “jdu hrát” jsem jako minimálně používány na podzim 2024 zrušil. Resp schoval. Bohužel využití bylo i v průběhu celé sezóny 2024 velmi malé.

No a v mezičase se bohužel přestala podporovat ze strany fóra technologie, která ho umožňovala zobrazovat na Jamce.

Pokud by byl větší zájem… tzn ne pár jednotlivců k využití, mohu se pokusit ho vrátit, resp předělat a vrátit. Ale pro 4-5 lidí… zas tak na chvíli to úplně není.

Nápadům se však nebráním.

Kalendář “jdu hrát” jsem jako minimálně používány na podzim 2024 zrušil. Resp schoval. Bohužel využití bylo i v průběhu celé sezóny 2024 velmi malé.

No a v mezičase se bohužel přestala podporovat ze strany fóra technologie, která ho umožňovala zobrazovat na Jamce.

Pokud by byl větší zájem… tzn ne pár jednotlivců k využití, mohu se pokusit ho vrátit, resp předělat a vrátit. Ale pro 4-5 lidí… zas tak na chvíli to úplně není.

myslím, že pro tyto účely (i s ohledem na četnost využití) stačí normální vlákno v diskuzi. Prostě tam přispěvatel napíše kam a kdy jde hrát 😉

Děkuji ti Michale @requo za odpověď. Plně chápu a schvaluji tvé rozhodnutí. Já se jen bál, že to neumím najít a zadat :D Takže chyba není na mém přijímači :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom