Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A máš to, už víš jak na to?Nestabilní, set up špatně, úhly špatně, pohyb holí špatně
Prosím vysvětlení pro blba - co je "set up"?Nestabilní, set up špatně, úhly špatně, pohyb holí špatně
Já bych jako první zkusil změnit putterA máš to, už víš jak na to?![]()
Myslim, ze to bude zakladni nastaveni se. Ale treba v trenerstine je to neco specialniho, nevim....Prosím vysvětlení pro blba - co je "set up"?
Za 20,000 je tvujJá bych jako první zkusil změnit putterNěco kolem 20 000 by mohlo pomoct. A když ne, tak ho za bůra na levnogolfu prodáš a budeš hledat dál
![]()
Možná mě napadá, laicky, že máš moc rychlej začátek, asi ten blbej set up....
že se nezklidníš před ránou.
Zdá se mi moc dlouhý nápřah a pak brždění hole do míče. A taky se mi zdají moc natažené ruce. Ale to může zkreslovat tento čelní pohled. Naopak u tohoto čelního pohledu je jasně patrné, že spodní hrana patru není vodorovná se zemí a to může zkreslovat správnou rovinu vedení patru. Asi by to chtělo dlaně blíž k tělu.
Já praktikuji u takto krátkých patů důsledné sledování rovného pohybu dozadu při nápřahu a zpět na mířící linii na horní straně patru. U dlouhých patů se zase spíše soustředím na správné tempo.
Ale patování je hlavně dlouhodobá práce, za rok se to asi nedá naučit.
Jj, díky. Nicméně, je to jediný úder, který mohu alespoň nějak cvičit rozumně doma na koberci.![]()