Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Především to znamená odklon od všeho, co český golf aktuálně je. Veškeré systémy a procesy jsou nastaveny na členství v ČGF - členové nebudou moci hrát na úpravu HCP (toto patrně obejdou nějakou vyfikundací s Rožnovem), na jejich hřišti nepůjde hrát na úpravu (pokud přijdou o normu a nebude tam pořádat turnaje někdo, kdo členství v ČGF má), nepůjdou dělat rezervace přes běžné systémy, nebudou moci se zapojit do všech federační aktivit (podpora mládeže, Se školou na golf, Bav se golfem,...).Co v praxi pro hřiště znamená odchod z ČGF?........Předpokládám, že nemožnost využívat federační server, tzn. přihlašovat se na turnaje, hrát turnaje na úpravu HI........ještě něco?
Tak evidentně je to hřiště maximálně vytížené, proto ten požadavek na HI <18, aby se hra nezdržovala a hřiště se neucpávalo.Díky @Sauron za info. Upravil jsem kontakty jak tady na Jamce, tak i v mGolfu.
No, ono toho v tom areálu bude záhadného poměrně dost, na stránkách se vyjma jiného dozvíš i že:
"VSTUP NA HŘIŠTĚ DO HCP 18
Vzhledem k charakteru jamek
a k nově stanovené obtížnosti hřiště
je vstup na hrací plochy podmíněn výkonností HCP 18 nebo lepší.
"
"PROŘEZÁVÁNÍ A PÍSKOVÁNÍ GREENŮ
Probíhá pravidelné prořezávání a pískování greenů
sudé týdny jamky 1 – 9; liché týdny jamky 10 – 18.
V týdnu od 19. do 25. 8. proběhla hloubková aerifikace greenů.
"
No a pak roční hrací karta za 30.000,-
Ale tak třeba se z toho stává druhá "Casa Serena", co my víme... Jestli jsem ty informace pochopil správně, tak golfista s HI pod 18 se za 1.500,- za hru může těšit na hřiště, kde každý týden je prořezána a zapáskovaná polovina grýnů. A to zní jako famózní kauf! No nechám si zajít chuť. Ale kdyby se tam někdo vydal, dejte info.
No z „grafů" se někdy hraje opravdu blbě, hlavně když mají nesprávný průběh.Já si to vysvětluju tak, že hřiště má tak obtížné podmínky a zapeklitý stav fervejí a grafů, že z toho nikdo jiný hrát neumí, než HI < 18. A že by se zbytečně trápil.
Úplně si to neumím vysvětlit, ale třeba někdo nechce, aby na golf chodili všichni golfisti? Koneckonců, kdo po nich má furt uklízet! Čím mít zákazníků, tím méně problémů!
No nevím, ale možná jsem ve „špenátu" častěji (a dále), než ty (nebo jsem býval), takže tuto stránku golfové hry mám zvládnutou poměrně dobře@requo Michale tvoje teorie je špatná.
Jenom borci, jako já, kteří každou druhou ránu namr.dají do petržele, mají zažitý ten skill "hraju z petržele".
Já - 24 hednikepovaný plájboj, hraju každou rundu 9-15 ran z heváče. Prostě je to přirozená součást mého golfu. Pošli na Mýtinku @Mirek_62, @Izanagi, @DzejBee a budou úplně na kaši.
Vždyť i náš oblíbenec @mkopcak se aspoň na jedný jamce vykropí jako rota na opušťáku, aby nevyšel ze cviku.
Pod HCP 18 by tam neměli pouštět.
No jo, já zapomněl.No nevím, ale možná jsem ve „špenátu" častěji (a dále), než ty (nebo jsem býval), takže tuto stránku golfové hry mám zvládnutou poměrně dobře
No já myslím, že ten "odřez" bude podstatně větší.......vzhledem k tomu že hráčů s HI 18 a méně je v ČR asi 13% (zdroj je teda starší - A.Halada) a s klesajícím HI logicky klesá ochota těchto hráčů jezdit na kvalitou sotva průměrná hřiště typu Myštěves.P.S. To jako fakt si někdo dobrovolně „odřízne" min. polovinu potenciálních zákazníků?
Jestli ona ta Myštěves nebude, co se nákladů na hru týče, takové české Peeble BeachJeště koukám, že k té lidové ceně za za fee by to chtělo míčky na rozehrání za 200,- za žeton. 68 ks, docela porce.
A nestačilo by tam třeba jen zavolat?Začíná to na mě už pomalu působit morbidně neodolatelně tomu přijít na kloub. :-D
My pamětníci víme, že stejným stylem zakončila svou existenci Nová Amerika. V posledním roce se klub přejmenoval, tvrdil jak je exkluzivní a roční poplatek byl tuším za pár statisíců...netuším, zda se někdo chytil, ale do pár měsíců bylo po klubu i hřišti...My si tady z toho děláme legraci, ale doopravdy mi to přijde až tak zvláštní, že za tím musí být nějaký záměr. A nebo ten resort teď spravuje někdo úplně "mimo golf", který si prošel pár stránek golfových resortů, vycucal z toho nějaké info a slepil to dohromady. Působí to doopravdy zvláštně. Fakt tam nikdo v poslední době nehrál, aby podal nějaké info?
Začíná to na mě už pomalu působit morbidně neodolatelně tomu přijít na kloub. :-D