Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Východ Myštěves

My pamětníci víme, že stejným stylem zakončila svou existenci Nová Amerika. V posledním roce se klub přejmenoval, tvrdil jak je exkluzivní a roční poplatek byl tuším za pár statisíců...netuším, zda se někdo chytil, ale do pár měsíců bylo po klubu i hřišti...
Tuším že chytil. Četl jsem tehdy nějaký článek a myslím, že se tam dva chycení svěřovali, jak s nimi vy…..i.

No tak jsem se chtěl podívat přes čgf na jejich stránky, a web prý neexistuje :D
A nebo mám blbý HCP ?
Naštěstí jsem tam už hrál. Jamky v parku dobrý, ale na tom poli žádná sláva ;)

https://sgam.cz/

Myšteves se už s čgf nekamarádí. :) Tak tam změnu nejspíš nehlásili.

Koukal jsem na ty stránky.
Jak chtějí kontrolovat to HCP když se zřejmě jedná o samoodbavení? 🤔

Je to rok, co jsem tam úplnou náhodou zavítal ještě s hcp kolem 30.

Co si pamatuji, tak jsem byl překvapen kvalitou trávy na drivingu. Pak už to bylo jenom horší. Bunkry byla spíše hlína, extrémně vysoké rafy, chvílemi jsem nevěděl, jestli jsem na ferveji nebo na louce.

Hrozny rozdíl byl pak u tech parkovych jamek. Jako kdybych byl na jiném hřišti. Problém byl, ze tam byly tak 4.

IMG_3854.webp
IMG_3851.webp

IMG_3852.webp

Přílohy

• 002.webp
    002.webp
    98,2 KB · Zobrazení: 28
  • 001.webp
    001.webp
    133,4 KB · Zobrazení: 28
  • 003.webp
    003.webp
    129,4 KB · Zobrazení: 27
Na r. 2025 - denní fee 2.000 Kč bez možnosti dalších slev.
slovy klasika JdC: „A není to málo, Antone Pavloviči?”

Hele, na čem v té Myštěvsi ujíždějí? Asi dobrej matroš. 🤭

Hrozně by mě zajímalo, jak to tam aktuálně vypadá, teda teď s ohledem na počasí asi nic moc. Jestli prostě je to skvělá hospoda bez lidí. :-) Řešili jsme to tady na začátku roku letošního, jak jim to půjde... viditelně za tím nějaký záměr být musí, když stejná praktika se drží na další rok.

Třeba z toho bude další Casa Serena? :-)

To asi museli kvalitu ploch hodně zlepšit. 2000,- je víc než MB ve všední den (1800,-):eek:
Nojo, ale můžeš hrát od rána do večera nonstop 🤭

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
730
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
957
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
785
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom