Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Hrál tu někdo? V září zvažuji návštěvu a moc toho o tomto hřišti nikde není. Podle mapy a toho, že hřiště je veřejné, tipuju že to je spíš asi akademie?
Hrál jsem tam před rokem. U hřiště najdeš moji "recenzi". Pokud chceš mít odehrané všechno, jeď tam. Pokud ti je to fuk, tohle hřiště za hru nestojí....
Hrál jsem tam před rokem. U hřiště najdeš moji "recenzi". Pokud chceš mít odehrané všechno, jeď tam. Pokud ti je to fuk, tohle hřiště za hru nestojí....
Nepřehlédnul. Byla tam chyba, nezobrazovalo se všem korektně jak mělo. Ručně jsem to napravil, už by to mělo být v pořádku. Omluva a díky @JardaK za nahlášení!
Hrál tu někdo? V září zvažuji návštěvu a moc toho o tomto hřišti nikde není. Podle mapy a toho, že hřiště je veřejné, tipuju že to je spíš asi akademie?
Radši zajeď do Dobrouče, není to odsud daleko...
Je to něco á la akademie, kde první týčko je u silnice, pak jsou jamky kolem kostela a na závěr si pamatuji jamky, které splývají s drivingem... Kvalita nic moc, přilehlá restaurace jen o trochu lepší...