Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Také bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za aktivitu a fotky, které sem v posledních 60 dnech přidávali :) Jestli se nepletu, tak se zde objevilo alespoň jednou každé hřiště z republiky. Gratuluji @Klok a @Henry za umístění na bedně :up: a děkuji @requo za organizaci a technickou podporu.

Moc jsem tomu nevěřil, ale obhajoba se povedla a podařilo se mi zkompletovat hattrick :D

Některé body byly i z mé strany vydřené a několikrát jsem v zisk bodu před půlnocí už nevěřil 😂

Jsem rád, že v této soutěži mohu využít na maximum mojí zbytečnou schopnost zapamatovat si každou odehranou jamku každého hřiště, které jsem navštívil 😂

Těším se na další ročník :)

Upraveno:
Rád bych ještě Tomovi @Tom512 zvlášť pogratuloval k druhé obhajobě vítězství naprosto suverénním způsobem start - cíl. A připomněl, že právě on byl tím, kdo zde již třetí rok prezentoval také menší a malé areály, některé již zaniklé. Mnozí z nás o nich třeba ani nevěděli. :up:

Letos jsme ovšem úplně všechny neměli - namátkou z Moravy a okolí: Slušovice (9 jamek uprostřed dostihového závodiště), HEIPARK Tošovice u Oder (zbrusu nových 9 jamek), Rapotín u Šumperka (zatím jen cvičné plochy, hřiště se buduje), Spytice (6 jamek, hřiště už asi nefunguje, klub je v likvidaci), Oderský park (zaniklo) nebo Zhoř (soukromé, uvnitř tréninkového závodiště).

Upraveno:
Také se přidám k velkému poděkování Jindrovi @Henry, kolik času a energie této soutěži obětoval. A zejména způsob, jakým soutěž moderoval (nadhled, slušnost, ochota zastoupit některé hráče, kteří nemohli vložit fotku - párkrát jsem využil 😉) za mě ztělesňují podstatu této krásné hry, kterou tady všichni milujeme!

Obrovské poděkování patří i spoluhráčům (úmyslně nepíšu protihráčům), kteří pochopili smysl této hry, a to že je to především zábava (zimní kratochvíle v době abstinenčních příznaků 😉) a vzájemná inspirace, kam na právě se probouzející hřiště zajet - díky Vám všem za to! 👍

A poslední poděkování musí patřit Michalovi @requo, bez jehož každodenní péče o Jamku bychom si tuto radost neužili 👏

Rád bych ještě Tomovi @Tom512 zvlášť pogratuloval k druhé obhajobě vítězství naprosto suverénním způsobem start - cíl. A připomněl, že právě on byl tím, kdo zde již třetí rok prezentoval také menší a malé areály, některé již zaniklé. Mnozí z nás o nich třeba ani nevěděli. :up:

Letos jsme ovšem úplně všechny neměli - namátkou z Moravy a okolí: Slušovice (9 jamek uprostřed dostihového závodiště), HEIPARK Tošovice u Oder (zbrusu nových 9 jamek), Rapotín u Šumperka (zatím jen cvičné plochy, hřiště se buduje), Spytice (6 jamek, hřiště už asi nefunguje, klub je v likvidaci), Oderský park (zaniklo) nebo Zhoř (soukromé, uvnitř tréninkového závodiště).
Měl jsem připravené Slušovice - s ohledem na charakter hřiště by nejspíš nejenom @Tom512 ihned uhádl (jediná malá šance je zaměnit s Racing Karlovy Vary)..
IMG-20250303-WA0003.webp

A také jsem měl připravené Spytice. Hřiště už se cca 3 roky neseká (povětšinou se stejně hrálo na zimní grýny), přesto mělo hřiště svým způsobem atmosféru. Vloni ještě majitel říkal, že hřiště obnoví, ale jako reálné to nevidím...
IMG-20250301-WA0000.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom