Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michal @requo něco psal, že v pátek hrát nebude........tak musí dát HIO někdo jinej . I když my si důvod pro chlastání nějakej najdem i bez HIO, to fakt nemám strach
Tomu říkám dobrá zpráva Tak to se pěkně ožeremeHola, hola... @mkopcak potřebuje si připomenout, jaké to je, když má v mlíčenkách cukr, protože je poslední dobou strašně mrzout, od té doby, co mu nevyšla emigrace do Skotska, tak jsme se s @kristyna domluvili, že taky si vezmeme pokoj od pátku přímo v Hoře.
Co vám mám povídat. Nechce se mi prostě pak řídit. :-D
Kámo doraz a my Ti s Jumbem ukážeme, že Hoře dokážeme přeorat za stejně ran, páč máme teď oba formu.Já si tak nějak říkám, že bych se taky měl trochu socializovat, ale pak si vždycky vzpomenu, jak vypadá můj "golf" a zas mě to přejde
Promiň ale poslední hru jsem to zrovna moc neoral Už jsem na to přišelKámo doraz a my Ti s Jumbem ukážeme, že Hoře dokážeme přeorat za stejně ran, páč máme teď oba formu.
Myslíš: "Už to umím?"Promiň ale poslední hru jsem to zrovna moc neoral Už jsem na to přišel
Vypadá to s počasím dost blbě, takže v hospodě budu trávit podstatnou část dne Děkujeme Martine @mkopcak . Moc se na vás kamarádi a kamarádky moc těšímAhoj, kvuli pocasi musime bohuzel aerifikovat, byt bez piskovani. Vsichni ucastnici mate ode me slevu 200 Kc na utratu v restauraci jako omluvu…
Kdyby jen díry do grýnu . Navrtáno na nejtěžší pozice, grýny rychlý (ty který nejsou aerifikovany). Prostě dnešní turnaj stál za prd a to jsem hodně slušný. Ale jsem rád, že jsem mohl být zase po nějaké době poslední s 9 stb. Na druhou stranu jsem rád, že jsem si to mohl zkusit . Příště bych prosil navrtat zpět někam doprostřed. Díky Martine @mkopcakAhoj, kvuli pocasi musime bohuzel aerifikovat, byt bez piskovani. Vsichni ucastnici mate ode me slevu 200 Kc na utratu v restauraci jako omluvu…
Kdyby jen díry do grýnu . Navrtáno na nejtěžší pozice, grýny rychlý (ty který nejsou aerifikovany). Prostě dnešní turnaj stál za prd a to jsem hodně slušný. Ale jsem rád, že jsem mohl být zase po nějaké době poslední s 9 stb. Na druhou stranu jsem rád, že jsem si to mohl zkusit . Příště bych prosil navrtat zpět někam doprostřed. Díky Martine @mkopcak
Michale @requo vemte prosím pro jistotu nějaké společenské hry Doufám že se to počasí změní, ale co kdyby neTak to si určitě měl ty přátelské návrty z víkendového mistrovství. Je to Martinova libůstka. Předpokládám, že nám to na víkend ještě vylepší vodou... a pro uznání jamky budeme muset míček naučit potápět do jamky. Nic co by nešlo, jen najít to správné tempo pro pat!
Přesně tak, až do osmičky jsem si držel jednociferné výsledky. Na osmičce se mi třikrát vrátil z kopce dolů a bylo to za 11. To byla prčaTak to si určitě měl ty přátelské návrty z víkendového mistrovství. Je to Martinova libůstka. Předpokládám, že nám to na víkend ještě vylepší vodou... a pro uznání jamky budeme muset míček naučit potápět do jamky. Nic co by nešlo, jen najít to správné tempo pro pat!
A stavíš se v neděli @pkoren na dopolední devítku s námi? Pokud na to bude počasíPřesně tak, až do osmičky jsem si držel jednociferné výsledky. Na osmičce se mi třikrát vrátil z kopce dolů a bylo to za 11. To byla prča
Jako aby bylo jisté, kdo bude hrát nejhůř? Nevím jestli psychicky preziju hrát takhle navrtané grýny dvakrát po sobě Ale pokud bude počasí a dostanu propustku z domova tak rád . Od kolika začínáte?
Ono to začíná už na jedničce, kde se ten sešup ještě jen tak nenápadně usmívá, na trojce už je to jak uprostřed Himalájí a sedmička těsně před bunkerem je taky výživnáPřesně tak, až do osmičky jsem si držel jednociferné výsledky. Na osmičce se mi třikrát vrátil z kopce dolů a bylo to za 11. To byla prča