Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
@pkoren Neboj se, adeptů na nejhorší výsledek je tam vícero Hrát se bude po snídani, asi cca v 10 hodJako aby bylo jisté, kdo bude hrát nejhůř? Nevím jestli psychicky preziju hrát takhle navrtané grýny dvakrát po sobě Ale pokud bude počasí a dostanu propustku z domova tak rád . Od kolika začínáte?
Mam vzít tuto příjemnou společenskou hru, když bude pršet
Pokud mohu poprosit Tomáši @TP_79 , tak něco méně morbidníhoMam vzít tuto příjemnou společenskou hru, když bude pršet
Zítra by mělo chcát na celém území. Já dorazím až někdy odpoledne cca 16-17hodTak jsem zkoumal asi tři nezávislé modely počasí.......Zítřek celej den sice slabší, ale vytrvalej déšť .......Alfrédov ale v sobotu odpoledene nevypadá úplně blbě, možná i bez deště.
V kolik cca zítra kdo plánujete dorazit? Na jednu deštivou devítku........nebo dvě z grogovou pauzou?
Já se budu snažit tam bejt v do 16 hZítra by mělo chcát na celém území. Já dorazím až někdy odpoledne cca 16-17hod
Aspoň se ti to cestou v tom horku neroztečeNěco na večer ke kávě miláčkové
To se nebojjen nesmím topit na nohyAspoň se ti to cestou v tom horku nerozteče
To mi připomnělo jeden vtip:Něco na večer ke kávě miláčkové
ZítraTak kdy půjdete zamávat do kamery na jedničce?
Zítra máte Alfrédov, ne? Nebo půjdete odpoledne i Hořehledy? To bych se možná i přidal.Zítra