Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA MASTERS 2025 - tipovací soutěž - UKONČENO

Rory co nám to děláš? To bylo neskutečný kolo.👌🏻👍🏻👏🏻
Potom čo boli traja 10under tak som myslel že to už pod tým tlakom stratí , ale to čo tam ukázal na konci (ak nepočítame hole18 pred playoff) tak to bola paráda. Boli to nervy ale zvládol to 👏👏

Jelikož po tom nerváku a strhujícím golfu co byl dneska k vidění v Augustě se spát prostě nedá:)........tak výsledky tipovací soutěže již zpracovány:
Vítězem se stal @Francovka, který vedl už od druhého dne, a to s velice kvalitním výkonem (-18) stejně jako druhý v pořadí @PFP (-16)......pro ilustraci loni na vítězsví stačilo -14 (to nyní stačí pouze na dělené třetí místo). Vítězi patří gratulace:up:

MASTERS 2025 - tabulka konečná_page-0001.webp

Potom čo boli traja 10under tak som myslel že to už pod tým tlakom stratí , ale to čo tam ukázal na konci (ak nepočítame hole18 pred playoff) tak to bola paráda. Boli to nervy ale zvládol to 👏👏
Já jsem si při -10 trochu favorizoval Aberga, jakože nejmladší a nemá co ztratit, ale nakonec se z toho naopak asi trochu sesypal.

Jelikož po tom nerváku a strhujícím golfu co byl dneska k vidění v Augustě se spát prostě nedá:)........tak výsledky tipovací soutěže již zpracovány:
Vítězem se stal @Francovka, který vedl už od druhého dne, a to s velice kvalitním výkonem (-18) stejně jako druhý v pořadí @PFP (-16)......pro ilustraci loni na vítězsví stačilo -14 (to nyní stačí pouze na dělené třetí místo). Vítězi patří gratulace:up:

Zobrazit přílohu 49606
Bylo to bezva, díky za hru!😃

Já jsem si při -10 trochu favorizoval Aberga, jakože nejmladší a nemá co ztratit, ale nakonec se z toho naopak asi trochu sesypal.
To som si myslel trochu tiež že by to mohol utrhnúť , celú dobu sa usmieval a bol vpohode , ale nakoniec predsa len , nervy sú nervy , a nakoniec z šance na výhru alebo tretieho miesta bola katastrofa😢

Přidávám se k poděkování Liborovi za hru a její řízení, bylo to moc fajn. :up: Frantovi gratuluji k výhře. 🥇

Letošní průběh Masters byl podle mne velmi dramatický, nádherný a napínavý do samotného závěru. Tak by to mělo být. Jsem rád za výhru Roryho, i když jsem ji přál jinému hráči. Ještě jedna věc - můj absolutní obdiv má J.Rose za první a čtveré kolo.

PS: Ta "zprůměrovaná" AI nakonec dopadla docela podprůměrně. A to ji ještě zachránily dva eagly nakonec. :D

Upraveno:
HRA MASTERS 2025 - tipovací soutěž - OFICIÁLNĚ UKONČENO

@ligi: I já se přidávám k děkovačce, hra je super, a krásně to myslím pro všechny nás obohatilo letošní skvostné Masters. :) Každá takováto aktivita pro komunitu si myslím zaslouží nějaké ocenění. Takže jak Tobě, tak nejlepšímu Tipérovi @Francovka obdobně jako v poznávací Hře fotek 19.jamka koupí a pošle 12 míčků dle Vašeho výběru, resp. ty, se kterými hrajete nejraději. Oběma se Vám ozvu a dořeším soukromě. Myslím, že si to oba zasloužíte. A trochu Vás to podpoří i ve Vašem dalším golfovém putování. A takhle na začátku sezóny se to hodí víc než dost. :up:

PS: Vlákno ještě nechám chvíli běžet, pak uzamknu a přesunu do archivu.

Upraveno:
@ligi, také moc děkuji za letošní tipovačku!

Letošní Masters mělo neskutečně dramatický průběh.

Rorymu jsem to moc přál. Nechtěně dělal od začátku hodně pro to, aby to pro nás diváky nebylo úplně nudné. V průběhu prvního kola jsem šel spát, když měl -4 a ráno ho hledám na Livesportu nahoře a furt roluju níž a níž a ... Včerejšek/dnešek netřeba komentovat.

Ještě jsem si všimnul, že letos vyšlo skvěle počasí...

Tak zase za rok:up:

Díky vážení jamkaři za pozitivní reakce, jsem rád, že vás to bavilo......a že byla letos v tipovačce rekordní účast je pro mě ta nejlepší odměna. Máme ještě letos jeden golfový svátek, a to Ryder Cup.........takže se pokusím to za půl roku také trochu zpestřit a okořenit podobnou soutěží.
Mezitím nás ale všechny čeká plná sezóna........tak ať vám to všem lítá jak má:)

Zobrazit přílohu 49606
Gratuluju @Francovka a díky @ligi za bezva soutěž...
Pokud dobře počítám, tak ten Roryho neproměněnej put na 18ce stál Roryho nervy, některé z nás kousek spánku a mě stál vítězství...

Pokud dobře počítám, tak ten Roryho neproměněnej put na 18ce stál Roryho nervy, některé z nás kousek spánku a mě stál vítězství...
Přesně tak, počítáš dobře........většinu 4.kola jsem byl přesvědčenej, že vyhraješ. Ale holt Rory:rolleyes:.........Stížnosti a případný požadavek na odškodnění (či opakování ceremoniálu) u něj:D:D.

Taky děkuji všem za hezkou hru a jak zmínil @PFP jeden put na 72. jamce rozhodl o výsledku (když nepočítám rozstřel). Ale tak je to i na reálném hřišti, což dělá tuto hru kouzelnou a neopakovatelnou.

A děkuji @ligi za přípravu a zpracování, @requo za správu fóra.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom