Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já myslím, že stačí jen vítězJá myslím, že stačí pouze první 2, zbytek není tak důležitý!
Mohu tedy pripravit nejaky turnaj?Gratulace. Dobrá práce! Tak a teď sem zvědav na další turnaj, či akci. Ještě je zima a venku hnusně, tak šup sem s tím.
Připrav ale ne, že si tam našmelíš nějaké super podmínkyMohu tedy pripravit nejaky turnaj?
To bych si nedovolil, ale jestli to pujde tak ty specialne budes hrat s hardest teePřiprav ale ne, že si tam našmelíš nějaké super podmínky
no.. 83, silene, troufam si rict, ze nazivo bych zahral lepe
To je divne... dosel mi email, ze je turnaj a pres mobil nevim zadny turnaj na nasem clubu
Ted jsem koukal taky na mobil a nic tam opravdu neni ,ale nikde jsem nic nazaskrtnul..leda ze bych neco prehledlJa to taky nevidim!
Při zakládání turnaje se nastavuje, jestli je turnaj jen pro PC, nebo i mobilní aplikaci a asi zůstalo nastaveno jen PC. Já hraji jen přes mobil a tohle je dost nesportovní způsob jak zabránit mé další výhřeTed jsem koukal taky na mobil a nic tam opravdu neni ,ale nikde jsem nic nazaskrtnul..leda ze bych neco prehledl
Ne Luky, fakt sem nic netusil.Mysle jsem ,ze v roce 2017 se da hrat na vsech zarizeni vzdyt na tebe jsem si brousil zubyPři zakládání turnaje se nastavuje, jestli je turnaj jen pro PC, nebo i mobilní aplikaci a asi zůstalo nastaveno jen PC. Já hraji jen přes mobil a tohle je dost nesportovní způsob jak zabránit mé další výhře