Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Za mne taky parádní hřiště a to mi nevyšlo počasí, když jsem hovořil se zástupci fa PING, ti , když zjistili, že jsem z Ostravska , tak říkali, že je to jedno z nejkrásnějších hřišť a rádi se tam vracejí.Souhlasím s Tebou
https://www.e15.cz/byznys/obchod-a-...ce=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetuSilvestrovské tamtamy hlásí, že Slovâci, kteří provozují Ostravicí by měli mít od nové sezóny v pronájmu i Kaskádu...
Asi vím, co tím myslíš... ale dalo mi to zabrat. [emoji38][emoji6]Dnes busks zprava, ze clenove Ostravice maji za urcity rovnice populatek, asi 5800Kc, Hry na Kaskade zdarma a asi to bude I na opak.
asi prestanu psat prispevky na telefonu.... uz mne toci ty slovniky napomocneAsi vím, co tím myslíš... ale dalo mi to zabrat. [emoji38][emoji6]
Neee! Mě to baví. Alespoň trénuji mozek [emoji138] Predikce může být zábavná ale i krutá...asi prestanu psat prispevky na telefonu.... uz mne toci ty slovniky napomocne
Jako člen Rožnova jsem to samozřejmě zaznamenal. Zároveň jsem si v diáři označil celý týden jako dovolenou.dalsi novinka z Ostravice:
AKCE KROSOJ - GOLF NAPLNO A ZDARMA
Vážení golfisté, máme pro Vás skvělou zprávu. Připravili jsme pro Vás perfektní nabídku hry na těchto hřištích, a to zcela zdarma.
Doufam, ze se Vam to zobrazi
https://www.facebook.com/Golf.Resor...858337245467/2331588930205721/?type=3&theater
Jako člen Rožnova jsem to samozřejmě zaznamenal. Zároveň jsem si v diáři označil celý týden jako dovolenou.
P.S. manželka to neví, jedu na školení
Ostravice se hodně zkazila vstupem nového majitele a navíc změnou konceptu restaurace. Byli jsme tam ve skupině 16 lidí a restaurace byla tak tragická, že jsme na jídlo museli jezdit dolů do centra. Odpolední nabídka - už máme jen dvě polívky, jednou tohle a třikrát tohle. Jak jsem tam jezdil rád a byl spokojený, tak loňská zkušenost mě od další návštěvy odradilaA lokalita dalsiho rocniku ? Co Ostravice? Z vlastni zkusnosti vim, ze ten servis ohledne takovehle akce je tam spickovy. Vypadate, ze jste sinto vsichni max uzili
To jsou ale nemilé zprávy. Já si ji tak nějak plánuji na nějaký 3-4 denní pobyt. Tak uvidím jak to dopadne ....Ostravice se hodně zkazila vstupem nového majitele a navíc změnou konceptu restaurace. Byli jsme tam ve skupině 16 lidí a restaurace byla tak tragická, že jsme na jídlo museli jezdit dolů do centra. Odpolední nabídka - už máme jen dvě polívky, jednou tohle a třikrát tohle. Jak jsem tam jezdil rád a byl spokojený, tak loňská zkušenost mě od další návštěvy odradila
To radši doporučuju třeba Cihelny u Varů
To teda jsou, měl jsem v plánu tam na severu pobejt a všechno to objet. Hrál jsem zatím jen kravare..To jsou ale nemilé zprávy. Já si ji tak nějak plánuji na nějaký 3-4 denní pobyt. Tak uvidím jak to dopadne ....
Taky jsme o tom uvažovaly.To teda jsou, měl jsem v plánu tam na severu pobejt a všechno to objet. Hrál jsem zatím jen kravare..
Zkazila čím konkrétně? Myslím, že kvalita hřiště je stále stejnáOstravice se hodně zkazila vstupem nového majitele a navíc změnou konceptu restaurace. Byli jsme tam ve skupině 16 lidí a restaurace byla tak tragická, že jsme na jídlo museli jezdit dolů do centra. Odpolední nabídka - už máme jen dvě polívky, jednou tohle a třikrát tohle. Jak jsem tam jezdil rád a byl spokojený, tak loňská zkušenost mě od další návštěvy odradila
To radši doporučuju třeba Cihelny u Varů
Přečti si mé příspěvky kousek výš. Když se tu diskutuje o míště pro akci pro 30 lidí, tak před tím varuju (moje varování k Ostravici bylo v diskuzi o příštímu místu pro Requo Cup). Jestli budou zkušenosti z letoška zase lepší, budu jen rád. Ale já tam letos nepojedu, dokud od někoho ze známých nebudu mít kladné reference.Zkazila čím konkrétně? Myslím, že kvalita hřiště je stále stejná
Druhá část o restauraci - v restauraci je tuto sezónu už jiný provozovatel.