Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Morava Ostravice

Nějaké poznatky z praxe na Ostravicí, osvědčuje?
Naprosto. Pokud jsou nože ostré a mašinám se věnuje pravidelná dostatečná péče (což u nás platí), tak je výsledek lepší, než u klasických sekaček.
Za mokra se někdy musí nějaké ty zbytky trávy sfoukat fukarem z fervejí na kraje, ale to se dělalo i po vřetenovkách. Kdo u nás letos hrál, výsledek viděl na vlastní oči.
Když kouknete na kameru na našem webu, můžete je někdy zahlédnout makat. Také v noci, kdy si při práci vesele poblikávají světélky. :)

Upraveno:
tyhle vynalezy jsou k videni taky na Kaskade - hlavne na Akademii + se nejaka obcas mota kolem cvicnych ploch. Ty "akademicke" jsou pekne zakerne ludry (brat s humorem) .. neustale se motaji nekde pobliz vas a obcas jsem mel dojem ze cilene utoci :-) Jedna nejvic agresivni se mi pokusila zlikvidovat minibag (takovej pytel jen na par wedgi + putter) co jsem mel polozeny vedle greenu ... na chvili u nej zastavila, mudrovala a pak se ho pokusila prejet, ale nakonec vycouvala (nic se nestalo ani sekacce ani bagu). A protoze se dokazi priblizit docela nepozorovane z necekanych smeru zjistil jsem ze nejbezpecnejsi misto na odlozeni holi je primo na green - tam si netroufnou :-)
Na velkym hristi jsem je jeste nevidel ...

Od začátku prázdnin na Ostravici jezdí po hřišti studentka - brigádnice s občerstvovací buginou s chlazenými nápoji (nealko v PET, pivo v plechu). O službu je značný zájem především v horkých dnech a při hodně obsazeném hřišti. (Kromě toho máme již několik let pro hráče na třech místech k dispozici automaty na chlazenou čerstvou vodu.)
1720763367788.webp

K zavedení této služby nepochybně přispěla moje nedávná debata s ředitelem našeho rezortu o vývoji této služby na Zbraslavi a konzultacích s tamním maršálem P. Suchanem.

Od začátku prázdnin na Ostravici jezdí po hřišti studentka - brigádnice s občerstvovací buginou s chlazenými nápoji (nealko v PET, pivo v plechu). O službu je značný zájem především v horkých dnech a při hodně obsazeném hřišti. (Kromě toho máme již několik let pro hráče na třech místech k dispozici automaty na chlazenou čerstvou vodu.)
Zobrazit přílohu 44497
K zavedení této služby nepochybně přispěla moje nedávná debata s ředitelem našeho rezortu o vývoji této služby na Zbraslavi a konzultacích s tamním maršálem P. Suchanem.
Bodejť by nebyl zájem o mladou studentku. Za mne tam byl jen postarší prošedivělý pohádkový dědeček 😉

Zobrazit přílohu 44497

@suchac - inspirace pro Zbraslav. :) Vidíš, jak tvůj příspěvek/podcast ovlivňuje golfový svět. :up:

Každopádně, doufám, že obdobný servis bude zajištěn v Ostravicí i pro příští ročník plánovaného RequoCupu! A když by náhodou mrzlo v květnu, tak teplý grog taky neuškodí. :)

Upozornění na možné komplikace s dopravou.
Od 19.8. začne oprava komunikace 1/56 v délce 4,4 km v obci Ostravice zhruba na úrovni golfového rezortu. Má skončit do poloviny září.
Počítejte proto s možným zdržením a přidejte si časovou rezervu cca 30 min., abyste stihli svůj teetime nebo start v turnaji.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom