Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To já to mám ještě o 100 km dál Počkám si na dovolenouto by byl dobrý start do sezóny. Jen to mám trochu z ruky, tak 350 km
A já dalších 50To já to mám ještě o 100 km dál Počkám si na dovolenou
Já teda nevím, byl jsem tam jen 2x, ale přijde mi, že i když to někdo někam napíše, furt to jedno místo není, pěšky tam nedojdu. Co to nechat bejt jak to bylo?Mě na tom štve, že mi rozbijou tabulky v mGolfu. Dva resorty 36 a 18 a najednou jeden. To je vždycky k vzteku, když musíte mít kategorii a v ní jenom jednu položku... A kvůli tomu to předělávat. Na tohle by měli teda vážně myslet, než se sloučej! Vůbec neberou na chudáky z IT ohledy!
Ale smysl to podle mě obecně dává, no. Ale stejně mě to zlobí
Jo to býval pěkný balíček. Obě Čeladné + Ostravice + 2x nocleh na Ostravici se snídaní za Kč 5.400,-- na osobu.Nemějte obavy, nic moc extra se nezmění. Čeladná zůstane Čeladnou a Ostravice Ostravicí. To celé je především marketingový tah k získání další klientely na komplex služeb (ubytování, stravování, golf, kongresový byznys). Takže nová značka navenek v rámci turistického ruchu, možná s přispěním kraje.
Kdysi i dnes existovala a existuje spolupráce mezi oběma rezorty - dvojité (trojité) fee, placení v jednom rezortu i za služby druhého a přeúčtování, vzájemná výpomoc lidmi a stroji při údržbě hřiště, reciprocity členům obou klubů atd. Dokonce kdysi šlo domluvit mikrobus pro větší skupinu hráčů, ubytovaných v jednom místě, aby si v klidu mohli zahrát i v tom druhém. Nově se plánuje využití bugin, které by přejely z jednoho rezortu hrát na ten druhý. Pár jich asi bude homologováno pro jízdu po místní komunikaci a dostane SPZku. Oba rezorty spravuje TMR, tak se to trochu pohne kupředu. Ale oba mají svoje majitele a z toho úhlu pohledu žádné fyzické sloučení není možné.
A těch 55 jamek? @macdav a další počítejte se mnou: Čeladná 2 x 18 = 36, Ostravice 18+1 cvičná = 19, dohromady 55. Hezčí číslo, než je 54.
Teď je to za 7.700 Kč (3x fee, 2x nocleh se snídaní, wellness a 2 košíky na DR), 13.800 Kč pro 2 osoby.Jo to býval pěkný balíček. Obě Čeladné + Ostravice + 2x nocleh na Ostravici se snídaní za Kč 5.400,-- na osobu.
Asi už hraju dlouho.
Udělal jsi 12 jamek v Hostivaři, zvládneš i 55 v jinem resortuMě na tom štve, že mi rozbijou tabulky v mGolfu. Dva resorty 36 a 18 a najednou jeden. To je vždycky k vzteku, když musíte mít kategorii a v ní jenom jednu položku... A kvůli tomu to předělávat. Na tohle by měli teda vážně myslet, než se sloučej! Vůbec neberou na chudáky z IT ohledy!
Ale smysl to podle mě obecně dává, no. Ale stejně mě to zlobí
Tebe se to netýká, ty se tam nenasoukáš !!!Obnova vozového parku maršálů na Ostravici.
Než dořeknete "Bacha, jede maršál!", budeme u vás.
Zobrazit přílohu 42557Zobrazit přílohu 42559
Samozřejmě, že se do toho nevejdu. Ale co lze, je položit si napříč kokpitu kousek prkna a sedět na něm. Přitom však hodně fouká do uší.
A ještě potřebuješ násadu od koštěte, abys mohl ovládat pedály jako Mr. BeanSamozřejmě, že se do toho nevejdu. Ale co lze, je položit si napříč kokpitu kousek prkna a sedět na něm. Přitom však hodně fouká do uší.