Chuť je asi subjektivní, za mě to popsal
@JardaK - 15 minut po vyzvednutí je to jedlé (ale sám bych si to nevybral), 2 hodiny později prostě to už nechci ani vidět - sním to s odporem, protože je mi to hloupé vyhodit, když už si s tím někdo dal tu práci.
Co mně na tom hlavně vadí je, že dostávám v ceně, tzn. ve startovném něco, co nechci a nepotřebuji. Nejenom na golfu, ale i jinde různé balíčky a spojené věci. Ale ke golfu - jdu na turnaj - ok, fee, zápis výsledku plus organizace. Bez problémů. Ale proč svačina, kterou nežeru a ten, kdo mi jí dá, vlastně odpovědnost za jeho "výmysl", co s tím udělám a jak to vyřeším přenáší na mě. A ještě je to tak loženo, že vlastně je to ten "servis", který k tomu patří a který chtě nechtě podporuji.
Mám tu "darovanou" vodu a svačinu sníst, nebo vyhodit, nebo hodit do auta, co když, někdy - se to bude hodit?
Aktivita snížení plastů je určitě záslužná, stejně jako další podobné. Ale přijde mi zatím v dnešní době a s různými omezeními hygienickými, praktickými, zvykovými jít spíše postupnou cestu - tzn. nevyužívat zdroje zbytečně. Myslím tím především - nedávat a nepředjímat, co komu chutná a automaticky mu to necpat.