Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji všem za podněty a nápady. Díky reakcím v anketě jsme se usnesli, že už v sezóně 2020 zkusíme zcela zrušit plastové lahve do turnajů. Tento drobný diskomfort podpořilo v podstatě více než 80% dotazovaných. Pokusíme se ho vykompenzovat:
1. Možností natočit si neomezené množství vody (pravděpodobně čisté a s citronem) do vlastní přinesené lahve
2. Změnou svačiny do turnaje z baget na výběr z ovoce a zeleniny (banány, jablka, pomeranče, mrkev, kedlubna,...)
3. Výběrem obědu po hře ze 2 variant
Vyžaduje to určité kroky na straně nás i zákazníků, ale věřím, že to má smysl!
Je tam možnost natočit si čistou vodu i mimo turnaj? Plasty už nekupuju, vozím si svoje láhve. Ale po nějaké době na hřišti je už voda teplá = ještě hnusnější...Tak po 3 velkých turnajích mohu hodnotit a v podstatě pouze pozitivně:
1. Zbavili jsme se plastů v turnajích. Nezakopávám ve skladu o haldy neperlivých vod a vozíme toho míň do sběrného dvoru.
2. Nezaznamenal jsem jedinou stížnost. Byť využití možnosti natočit si vlastní vodu do své lahve je v řádu jednotek za turnaj.
3. Ovoce a zelenina do turnaje jsou boží. Sice v celkovém pohledu o cca 50% dražší než bagety, furt se vejdeme do 1000 Kč/ turnaj.
4. Největší starost je kolem 2 variant obědů, aby se to správně objednalo a pak roznosilo. Ale i tohle je celkem zvládnutelné.
Takže za mne zatím spokojenost!
Je tam možnost natočit si čistou vodu i mimo turnaj? Plasty už nekupuju, vozím si svoje láhve. Ale po nějaké době na hřišti je už voda teplá = ještě hnusnější...
Tak po 3 velkých turnajích mohu hodnotit a v podstatě pouze pozitivně:
1. Zbavili jsme se plastů v turnajích. Nezakopávám ve skladu o haldy neperlivých vod a vozíme toho míň do sběrného dvoru.
2. Nezaznamenal jsem jedinou stížnost. Byť využití možnosti natočit si vlastní vodu do své lahve je v řádu jednotek za turnaj.
3. Ovoce a zelenina do turnaje jsou boží. Sice v celkovém pohledu o cca 50% dražší než bagety, furt se vejdeme do 1000 Kč/ turnaj.
4. Největší starost je kolem 2 variant obědů, aby se to správně objednalo a pak roznosilo. Ale i tohle je celkem zvládnutelné.
Takže za mne zatím spokojenost!
Ve výsledku se víc nakupuje piti do bagu nebo ne? Projevilo se to nějak v tomto?