Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a konkrétní jamku

20F0CB6F-C41D-4D7E-8AD2-F4F6BCDA1ADC.webp

Poznej hřiště i konkrétní jamku

IMG_6364.webp

Beroun, č. 15

Poznejte hřiště v ČR

IMG_8265.webp

Nápověda: jedná se o pohled od klubovny

Máš v excelu sloupeček i na sloupy elektrickýho vedení jo? :D
Ale asi ji chybí sloupeček na bankry? 🤭

Máš v excelu sloupeček i na sloupy elektrickýho vedení jo? :D
:D:D:D To ne, ale tohle si pamatuju - z fotek. Já jinak na Kaskádě nebyla. :-D Ale sloup tam sedí! Dávám svému tipu 23 % na úspěch. :D

Tabulku jsem vzdala, nemám na to čas, tak to jen tak střílím od boku. :D Ještě by to mohl být Rožnov, tam snad taky jsou. :D Ale tam jsem taky nebyla.

:D:D:D To ne, ale tohle si pamatuju - z fotek. Já jinak na Kaskádě nebyla. :-D Ale sloup tam sedí! Dávám svému tipu 23 % na úspěch. :D

Tabulku jsem vzdala, nemám na to čas, tak to jen tak střílím od boku. :D Ještě by to mohl být Rožnov, tam snad taky jsou. :D Ale tam jsem taky nebyla.
Sloupy jsou na spoustě českých hřišť, ale tenhle sloup není na hřišti 🤭

Ale asi ji chybí sloupeček na bankry? 🤭
To by stačilo pak jen prodloužit sloupeček a všude napsat - jsou. :D Ale když nad tím pouvažuju, tak hřiště jsou typická svými bunkery, hloubkou, tvarem. Ale to si člověk pamatuje, aspoň u těch, kde byl. Doslova. :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom