- Jméno
- Štěpán
- Přijmení
- Mrázek
- Klub
- Loreta Pyšely
- HI (HCP)
- 12
Správná odpověď Albatross, jamka č. 16. Bod získává @Tereza Harmatová
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hazlov 10
Máš v excelu sloupeček i na sloupy elektrickýho vedení jo?Tak já to zkusím. Mlha mi připomněla Terezín, ale tipnu podle toho elektrickýho sloupu Kaskádu.
Ale asi ji chybí sloupeček na bankry?Máš v excelu sloupeček i na sloupy elektrickýho vedení jo?
To ne, ale tohle si pamatuju - z fotek. Já jinak na Kaskádě nebyla. :-D Ale sloup tam sedí! Dávám svému tipu 23 % na úspěch.Máš v excelu sloupeček i na sloupy elektrickýho vedení jo?
Sloupy jsou na spoustě českých hřišť, ale tenhle sloup není na hřištiTo ne, ale tohle si pamatuju - z fotek. Já jinak na Kaskádě nebyla. :-D Ale sloup tam sedí! Dávám svému tipu 23 % na úspěch.
Tabulku jsem vzdala, nemám na to čas, tak to jen tak střílím od boku. Ještě by to mohl být Rožnov, tam snad taky jsou. Ale tam jsem taky nebyla.
To by stačilo pak jen prodloužit sloupeček a všude napsat - jsou. Ale když nad tím pouvažuju, tak hřiště jsou typická svými bunkery, hloubkou, tvarem. Ale to si člověk pamatuje, aspoň u těch, kde byl. Doslova.Ale asi ji chybí sloupeček na bankry?