Správná odpověď je Mariánské Lázně. Poslední bod v soutěži získává @JanKostalCZE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže mimo soutěž: Poděbrady 18Já si nepamatuju ani jamku, co mám v profilový fotce.
Dejve, ty tady po té soutěži ještě věříš tomu, co vidíš na fotce? Neblázni...On @Ferrry hraje obráceně
Tome, jestli to letos nenapravíme a ty se od toho rýsovacího prkna netrhneš, tak jsi u mě mrtvej muž.dlouho i nehráli
Drazí přátele,
děkuji Vám všem za skvělou zábavu, Váš aktivní přístup ke hře, korektní vystupování (zasahoval jsem do průběhu soutěže jen minimálně) a prezentaci krásných fotek z našich skvělých hřišť.
Poznali jsme stovky fotografií hřišť, jamek, staveb, uměleckých děl, vodních ploch, stromů, kamenných zídek, odpališťových kamenů, vlajek a praporkových tyčí, jídel, hráčů či zvířat.
Začíná sezóna, trénujme, hrejme, fotografujme, ať máme obrázky na další soutěž. A nezapomeňme se na hřištích chovat a vystupovat tak, jak slušnost a golfová etiketa velí (maršál a rozhodčí se ve mně nezapře). S mnohými z Vás se třeba potkáme na hřišti.
Závěrečné zhodnocení je na náčelníkovi 19. jamky.
Ještě jednou díky,
Jindra
Musíme to napravit.Tome, jestli to letos nenapravíme a ty se od toho rýsovacího prkna netrhneš, tak jsi u mě mrtvej muž.
vlk taky slibovalMusíme to napravit.
Už jsem si připravil plán, jak toho dosáhnout. Zatím jsem oproti plánu lehoulince pozadu, ale do začátku sezony to naženu