Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:

20151024_144551.webp

Ostravice, č. 11

Čeladná, Old course, jamka č.14

Poznej hřiště v ČR a jamku

JxIIjvomo56XTR2ANPyvW_8RpmLw_jVKafB_6ES3MOoI5Ltzlf3eWRU0_Qn5NcwTjDaIsmSqjRy5x76yra8XhU-npfohaCjCxzkRQPsHwMOosz_XUREhNmbxcABiGjmpNpoj9WFe21JgXyyq62O-82ZOG4Yce4zapnSjQ6hDJ8VV4_TAKRpFjXM6O93KAiyZaV2M8LX2bH_1dpj8jaPKEh7OEqhXui1y7gygFwflYuoOfCyTdHU0wwwUKnhnAva22FOyLeAcSFYxQ6SWSHHz1vOQukAI2p7gKgKrw9VqPlJAllEUx4dvqeD_ysu9KQshUwlsXFrTKLASMnnBXX7xNXfW4cCk100jCHdbZKyZfxUQudUYQJ3zUYw7drRnDL7JNprvxB0nubQKeRHuq9AZGY3qoesIlpI5ejIY1rt2O4aGa5XX1UNkALEOLQd8fuY4RvIca6VI_cszrP7JqFIxW2eLtA3wvNkjHNrq0l-pUzq2HJbUM3iTOuZ_Y5JjgBrj7-hDgNkOqiQzw0p0EG2i92XrRur1SADzTpu8r4NMEvtBo_vo7jmBufMmt3XkXdxsoU8fGDzRFYhDeo_wC64XxH1Qv4qch1I_gp_pFZfo4OZJmwOY_kLsAoLpDldEcnRfXmQCSKSuNI5RFQ4bqUwRaRcMLfnIVrUITClV3hr7uv7OnnhzjmZ29H0_8Gg5gvO-DvvXVfo0qWhKmTqEjoaa_A4TCDFZ1Eq7HkDBqNZtTRI7ONEz50ladLaFUZ4Sa795zB7l3KjFmg7wsd2dvzbeJcTJ6qeqHr_wDzBlFMSOD4-yaOgsT4jHqXv4NF3S2h8pCZ1Vwn60ESmOgxDfp01clipvEs6skPHPLZC5Di0FVrBg7wgaoXJd9mm4GH_WoKDOFm21F3SDK1K1l6mUMX5RvQoF3hKvImd5K9tuFi8cUuP7=w1139-h854-s-no
Mám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám).
Screenshot_20230227-223934.webp

Mám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám). Zobrazit přílohu 34747
Mě už se to stalo taky asi třikrát, ale většinou jsme to zjistil po uhodnutí, tak jsem to neřešil.

Mám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám). Zobrazit přílohu 34747
Mám stejný problém.....fotka nikde:(

Tak se na to koukám, zkusila jsem to nasimulovat a chybu vidím jen v Google Chrome prohlížeči na mobilu. V Safari na mobilu mi to nedělá. Na desktopu Google Chrome to vidím. To bude na @requo...

Tak se na to koukám, zkusila jsem to nasimulovat a chybu vidím jen v Google Chrome prohlížeči na mobilu. V Safari na mobilu mi to nedělá. Na desktopu Google Chrome to vidím. To bude na @requo...
To určitě, já to nevidím ani na desktopu Chrome

Poznej hřiště v ČR a jamky z roku 2017

IMG_8341.webp

Nápověda: na fotce jsou segmenty více než 2 a méně než 5 jamek

Nápověda: na fotce jsou segmenty více než 2 a méně než 5 jamek
Hmmm. Hřiště nepoznávám, ani 3 ani 4 jamky nepoznávám... Po půlnoci šílená nápověda, ale tady jsou borci, kteří to dají.:up::up::up:
Ale co poznávám, to je rozrytej a neuklizenej bunker po nějakým zvířeti, asi neukázněném 🐷 golfistovi ... PF

Ale co poznávám, to je rozrytej a neuklizenej bunker po nějakým zvířeti, asi neukázněném 🐷 golfistovi ... PF
stav bankru je lepší než obvyklý 🙈

• Pobavilo, díky!
Reactions: PFP
Nápověda 2: foceno v 2017 (jak je uvedeno v zadání) , čili jamky z toho roku

Ale je to vlastně nápověda č. 3, protože hodně už vám napověděl @Tom512 ;)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom