Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám).Poznej hřiště v ČR a jamku
Mě už se to stalo taky asi třikrát, ale většinou jsme to zjistil po uhodnutí, tak jsem to neřešil.Mám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám). Zobrazit přílohu 34747
Mám stejný problém.....fotka nikdeMám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám). Zobrazit přílohu 34747
Tak se na to koukám, zkusila jsem to nasimulovat a chybu vidím jen v Google Chrome prohlížeči na mobilu. V Safari na mobilu mi to nedělá. Na desktopu Google Chrome to vidím. To bude na @requo...Mám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám). Zobrazit přílohu 34747
To určitě, já to nevidím ani na desktopu Chrome
Hmmm. Hřiště nepoznávám, ani 3 ani 4 jamky nepoznávám... Po půlnoci šílená nápověda, ale tady jsou borci, kteří to dají.Nápověda: na fotce jsou segmenty více než 2 a méně než 5 jamek
já vím já vím....to je Tomáš po odpalu na tříparuPoznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
Zobrazit přílohu 34745
já tam mám půl stránky písmen a číslicMám dotaz. Jen u @Henry se mi to občas stane, že místo fotky vidim toto. Podle odpovědí ostatní fotku vidí. (ne že bych se někdy měla šanci zúčastnit, ale ráda se na ty fotky aspoň koukám). Zobrazit přílohu 34747