Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště
20190419_091029.jpg

Vstup moderátora

@JanKostalCZE se příspěvkem č. 3.975 vzdal práva vložit fotku a nechal to na @ulilee . Hned nato svým příspěvkem 3.989 správně odpověděl na fotku danou @ulilee a ten mu přidělil bod. Nevložením vlastní fotky tak získal výhodu moznosti získání dalšího bodu, což se stalo.

Protože taková situace nenastala poprvé, prohlédnu během dne vlákno zpět a podle předchozího postupu, který si teď nepamatuji, rozhodnu, zda @JanKostalCZE tento bod uznám.

To nemá vliv na pokračování soutěže, ta nechť pokračuje bez ohledu na mnou výše napsané. Není to ani proti Honzovi, jde jen o jednotu posuzování nejasných situací.

Jindra
Rozhodnutí moderátora soutěže

Bod pro @JanKostalCZE zůstává platně přidelen od @ulilee - viz výše.

Věnovali jsme se tomu na str. 149 v příspěvcích č. 2.963 a 2.965, pravidla soutěže nyní upravovat nebudeme.
https://www.19jamka.cz/tema/poznej-cr-hriste-jamku-podle-fotky.18666/page-149

Jindra

Teď si mě přivedl do rozpaků, i díky této soutěži zjišťuju, že některé jamky buď nepoznám, nebo jen z určitého úhlu.
Před dvěma lety ale byla ta jamka na mé fotce označena jako číslo 1...
To je jedno, o nic nejde. Bylo rozhodnuto. Ani já teď nevím, co je starší fotka, jestli plechové tabule nebo dřevěné totemy (jsou i na webu klubu). V květnu to ověřím.:D
Každopádně zajímavá anomálie.

Nerad bych ti @Henry bral body, ale na ceduli (na fotce) byla jamka označena jako č.1, takže jsem vlastně pouze hádal hřiště

Nerad bych ti @Henry bral body, ale na ceduli (na fotce) byla jamka označena jako č.1, takže jsem vlastně pouze hádal hřiště
V pohodě, už jsem psal Romano. Vše platí, tak jak je. :)

Slovo moderátora soutěže

V této volnější chvíli vás chci informovat, že "soutěžní výbor" po pečlivém uvážení rozhodl, že

tato soutěž bude ukončena v neděli 12. března o půlnoci v 24:00 hodin.

Poslední fotografii, vloženou před tímto termínem, bude možno poznávat i potom, aby mohl být přidělen poslední soutěžní bod.

V průběhu pondělí 13.3. pak zveřejníme závěrečné vyhodnocení.

Jindra

Vzhledem k tomu, že soutěž bude za pár dní končit, tak budu muset vytáhnout ty nejlepší fotky.

Poznejte ČR hřiště a 2 jamky, které jsou k tomuto místu nejblíže.
IMG_4044.webp

Cínovec, č. 5 a 6

Správná odpověď je Cínovec, přechod mezi jamkami 5 a 6. Bod získává @Mirek_62 :up:

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom