Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Rozhodnutí moderátora soutěžeVstup moderátora
@JanKostalCZE se příspěvkem č. 3.975 vzdal práva vložit fotku a nechal to na @ulilee . Hned nato svým příspěvkem 3.989 správně odpověděl na fotku danou @ulilee a ten mu přidělil bod. Nevložením vlastní fotky tak získal výhodu moznosti získání dalšího bodu, což se stalo.
Protože taková situace nenastala poprvé, prohlédnu během dne vlákno zpět a podle předchozího postupu, který si teď nepamatuji, rozhodnu, zda @JanKostalCZE tento bod uznám.
To nemá vliv na pokračování soutěže, ta nechť pokračuje bez ohledu na mnou výše napsané. Není to ani proti Honzovi, jde jen o jednotu posuzování nejasných situací.
Jindra
Teď si mě přivedl do rozpaků, i díky této soutěži zjišťuju, že některé jamky buď nepoznám, nebo jen z určitého úhlu.
To je jedno, o nic nejde. Bylo rozhodnuto. Ani já teď nevím, co je starší fotka, jestli plechové tabule nebo dřevěné totemy (jsou i na webu klubu). V květnu to ověřím.Teď si mě přivedl do rozpaků, i díky této soutěži zjišťuju, že některé jamky buď nepoznám, nebo jen z určitého úhlu.
Před dvěma lety ale byla ta jamka na mé fotce označena jako číslo 1...
Já byla celkem ráda, že je klid.Bude se ještě dnes hádat?
Večer jsou Players!!!