Správná odpověď je Ostravice, jamka č. 18. Boduje @JanKostalCZE
Muchomůrky červené určitě poznali všichni, ale body za ně nejsou .
Muchomůrky červené určitě poznali všichni, ale body za ně nejsou .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bohužel není. Prvotním záměrem bylo fotit v časosběru postupný růst muchomůrek od malých po jejich zánik po dobu skoro 14 dnů. Jedno foto z toho jsem teď použil.Tak být tam ještě špička klubovny, je to super fotka
To bude jednička. Nedávno. Aspoň takhle přesně to tam loni vypadalo. Já na tomhle hřišti strašně zmokla. Snad už na 2. jamce začalo pršet a slejvák až do konce hry. Všichni durch. Spoluhráči si mysleli, že to na devítce zabalím a už se z klubovny na tuto jamku nevrátím. Ale já měla zrovna longista a dobrý skóry na první devítce 24 bodů.Tak ona by to mohla být i jamka č. 10, pokud to bylo foceno někdy dávno.
Pak někoho napadlo tu těžší (zejména fyzicky) devítku dát jako druhou
Přece jen se zeptám, a na druhé devítce?To bude jednička. Nedávno. Aspoň takhle přesně to tam loni vypadalo. Já na tomhle hřišti strašně zmokla. Snad už na 2. jamce začalo pršet a slejvák až do konce hry. Všichni durch. Spoluhráči si mysleli, že to na devítce zabalím a už se z klubovny na tuto jamku nevrátím. Ale já měla zrovna longista a dobrý skóry na první devítce 24 bodů.
Tady jedna Terasy č1. mimo soutěžTo bude jednička. Nedávno. Aspoň takhle přesně to tam loni vypadalo. Já na tomhle hřišti strašně zmokla. Snad už na 2. jamce začalo pršet a slejvák až do konce hry. Všichni durch. Spoluhráči si mysleli, že to na devítce zabalím a už se z klubovny na tuto jamku nevrátím. Ale já měla zrovna longista a dobrý skóry na první devítce 24 bodů.
Tam už 17. Celkem 41, 2. místo. První místo získala slečna, co už dlouho chtěla/"potřebovala" vyhrát a snížit HCP, tak jsem jí to přála. Měla radost a já taky.Přece jen se zeptám, a na druhé devítce?
Zase duha, vidím, že je máme v oblibě oba.Tady jedna Terasy č1. mimo soutěž
Zobrazit přílohu 34238