Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Slavkov 7

Slavkov 7

ano, je to Slavkov 7 - vítězem je Martin Kopčák, ... měli jste se povívat vlevo vedle fotky :)

ano, je to Slavkov 7 - vítězem je Martin Kopčák, ... měli jste se povívat vlevo vedle fotky :)
Tvl. na tom hřišti jsem byl jednou jedenkrát, je to asi 8 let zpátky a byl jsem vyndanej jak noky. A už mi vydělalo 2 body...:D

Tvl. na tom hřišti jsem byl jednou jedenkrát, je to asi 8 let zpátky a byl jsem vyndanej jak noky. A už mi vydělalo 2 body...:D
jsi byl o sekundu rychlejsi v odeslani odpovedi :D

jsi byl o sekundu rychlejsi v odeslani odpovedi :D
Já vim, že tě musí manželka chválit a podporovat, ale 2 minuty nejsou sekunda!:-D

Snímek obrazovky 2023-02-10 v 14.29.23.webp

Poznejte hřiště v ČR a č. jamky

IMG_0908.webp

Správná odpověď je Hazlov, jamka č. 14. První správný tip zaslal @Mirek_62

• To se mi líbí
Reactions: PFP
Poznejte hřiště v ČR a č. jamky

IMG_8240.webp

Správná odpověď je Grabštejn, jamka č. 14. Správný tip zaslala @Tereza Harmatová

Asi to bylo těžké, když @Tereza Harmatová trvalo více jak 20 minut, než to vygůglila 🤭

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom