Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tvl. na tom hřišti jsem byl jednou jedenkrát, je to asi 8 let zpátky a byl jsem vyndanej jak noky. A už mi vydělalo 2 body...ano, je to Slavkov 7 - vítězem je Martin Kopčák, ... měli jste se povívat vlevo vedle fotky
jsi byl o sekundu rychlejsi v odeslani odpovediTvl. na tom hřišti jsem byl jednou jedenkrát, je to asi 8 let zpátky a byl jsem vyndanej jak noky. A už mi vydělalo 2 body...
Já vim, že tě musí manželka chválit a podporovat, ale 2 minuty nejsou sekunda!:-Djsi byl o sekundu rychlejsi v odeslani odpovedi
to vis my mame na jihu jine casove pasmoJá vim, že tě musí manželka chválit a podporovat, ale 2 minuty nejsou sekunda!:-D
Zobrazit přílohu 34289
a co máme dělat my na východěto vis my mame na jihu jine casove pasmo
To jako že "Jdu na sever a už jdu na jih" ?to vis my mame na jihu jine casove pasmo
Hazlov, jamka č.13.
Já jsem v autobuse a pospávám. A ne všechno googlím. Třeba předchozí ne.Správná odpověď je Grabštejn, jamka č. 14. Správný tip zaslala @Tereza Harmatová
Asi to bylo těžké, když @Tereza Harmatová trvalo více jak 20 minut, než to vygůglila