- Jméno
- Martin
- Přijmení
- Záhumenský
- Klub
- Mstětice + ČGK
- HI (HCP)
- 9-13
Můj odhad (škoda, že ho asi nebudu mít jak změřit třeba za rok):.....a výsledkem je.....ukončení smlouvy s některými "kluby" a Prague Golf Card!
Černý most - změna se ho nedotkne, má poměrně plno i teď, úbytek od virtuálů si vykompenzuje prodanými fee. Skvělá kvalita hřiště, dobrá dostupnost, výborné tréninkové zázemí, hra i přes zimu.
Zbraslav - změna se ho dotkne na turnajích, kam nebudou chodit lidi, kteří teď byli přes ČGK. Přibydou hráči, kteří tady budou muset vyčerpat hru přes PGC. Podle mě mírně prodělá.
Beřovice - ubyde dost lidí přes ČGK, kteří sem rádi chodili. Moc turnajů nešlo využít hru přes ČGK, ale mimoturnajové hry zmizí. Asi si několik lidí pořídí členství, ale podle mě na tom budou zhruba stejně, jako dosud
Mstětice - nejvíc na tom prodělají. Lidi přestanou chodit na turnaje, kam chodili jako členové virtuálů (a že tu turnajů máme požehnaně). Zavřeno přes zimu, nejvíc problémů s kvalitou ploch, malé tréninkové zázemí (když mají odpoledne tréninky děti, tak už se tam nikdo další nevejde). Lidi radši dojedou do Benátek nebo Mladé Boleslavi, nebo skončí už na Černém mostě
Pyšely - jednoznačný vítěz. Proto to pan Novosad inicioval. Přijdou sem i lidi, kteří by jinak nepřišli. Prodají členství. Vydělají na službách.
Teetime - další z vítězů. Až se začnou dělat další balíčky (viz můj předchozí příspěvek), jejich pozice se ještě zlepší