Zdar, vcelku by me vznikla situace mohla byt jedno , jelikoz jsem diky zdravotnim problemum se zady (zpusobenych golfem
)prestal aktivne hrat uz pred 2 lety. Nicmene neda mi to a zareaguji. Hral jsem aktivne 85-95 her rocne a ke golfu jsem pristupoval jako ke sportu a ne jako snobske realizaci. Tudiz jedinou rozumnou volbou pro me bylo CGK, (tenkrat jeste za 20KKc/ rok bez omezeni na jakem hristi budu hrat) Za tech par let se cena za herni rok diky sroubovani cen a spojeni "CDS , klub ducha sportovniho a CKG" vyhoupla na 35Kkc a loni by obdobna nabidka stala asi 45KKc (odhaduji) . Vznikem kartelove dohody prazskych hrist, ktere se podarilo panu Novosadovi docilit, by me golfova sezona vysla odhadem na 90Kkc...
Kluci to fakt ne.... Tech 25-30Kc za rok vam dam, ale za 90Kkc,- mi to tukani do micku opravdu nestoji
Jen drobne srovnani, rocni permice ski amade me stoji 570 Eur (28 lyzarsky arealu , 860km sjezdovek, Zillertal permice stoji 740 E) a v porovnni s tim co nabizi golf je to preci jen vetsi sportovni vyziti.
Nabidnete rocni sdilene golfove clenstvi na hristich zapojenych do kartelu za rozumnou cenu , 25-30kkc? a asi timto produktem dost zajemcu oslovite, takto jak je tento "produkt" nastaven, docilite pouze dalsi snizeni poctu hrajicich golfistu (coz je mozna i cilem) a presun hracu na hriste dale od Prahy. Z Prazskeho kartelu bude profitovat pouze Bolka,Benatky,Terezin, Molitorov atd.
Jen poznamka pod carou. mel jsem to "stesti" , ze jsem byl zarazen pred lety na Konopisti s panem Novosadem a jeho partakem do jednoho flightu a z tech snobskych plku co jsem byl tenkrat "donucen" na odpalisti a pri hre vyslechnout je mi jeste dnes nevolno. (po cca. 6 jamkach jsem se tenkrat omluvil a flight opustil, coz bylo poprve a naposled co jsem neco takoveho pri golfu udelal). Chlapcum z Pysel jde o navraceni snobskeho statusu golfu a tim co nejrychlejsiho vytezeni toho co vrazili do vybudovani Pysel. Bohuzel pro ne se vsak situace vybudovanim Kacova , stavbou OAKS Prage situace ponekud komplikuje....
Uff to jsem se rozepsal. Ale jak vidno , vsichni se zde v tomto foru schoduji na jednom a to , ze o tuto kartu zajem nikdo nema a vic penez do golfu nepritece, pouze se zmeni smer toku financi z Prahy smerem do blizkeho okoli...