Mohl bys mi prosim vysvetlit to pocitani 1up, 4&3 apod.? To sem doted stejne jako pravidla mariase (pravda deda si taky mohl schvalne vymejslet vlastni) nepochopopil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mohl bys mi prosim vysvetlit to pocitani 1up, 4&3 apod.? To sem doted stejne jako pravidla mariase (pravda deda si taky mohl schvalne vymejslet vlastni) nepochopopil
1UP - vítězství o 1 jamku na poslední jamce
Výsledky - 2. den
Dnes vyrovnaný výsledek, IT drží náskok z 1. dneZobrazit přílohu 9200
Ať je to jak je to, myslím, že tím, že Tiger přinesl dva body prokázal, že doopravdy minimálně herně na President Cup má a že je součástí USA týmu oprávněně. Jsem hodně zvědavý na singly.
Atmosféra obdobná RyderCupu. Fandí se, hráči hecují diváky a hrají neskutečné rány (někdy i neskutečné chyby)Já bohužel nemohu v TV sledovat zápasy. Dokážete mi někdo popsat své dojmy, jak to vypadá, jak kdo působí a tak? Z výsledků si dokážu něco odvodit... Ale výrazy tváře a tak už tolik ne.
Jaká je atmosféra, jak se fandí... A tak?
Atmosféra obdobná RyderCupu. Fandí se, hráči hecují diváky a hrají neskutečné rány (někdy i neskutečné chyby)
Na to, kolik je v obou týmech nováčků, je to opravdu golf na nejvyšší úrovni.
Já bohužel nemohu v TV sledovat zápasy. Dokážete mi někdo popsat své dojmy, jak to vypadá, jak kdo působí a tak? Z výsledků si dokážu něco odvodit... Ale výrazy tváře a tak už tolik ne.
Jaká je atmosféra, jak se fandí... A tak?
Tak to jsou vyhodnoceni .... Zasnu - jedni z nejlepsich golfistu hraji golf na stesti a nahodu a neni treba golfovych turnaju ...