- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
Nedělej hééérečku, zmlsaná hubo ... budeš chlastat co je a hotovo ...Tak bez, díky za "výborné" zprávy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nedělej hééérečku, zmlsaná hubo ... budeš chlastat co je a hotovo ...Tak bez, díky za "výborné" zprávy
Přečetl jsem si HCP kapitána červených. Proto se ptám, pije ten doktor? Já vím, že miluje sladké, proto apeluji na dámy v modrém, upečte mu něco opravdu dobrého se správným kořením. Jinak nevím nevím.
Navazuji na taktiku z roku 2017, kdy jsme (tehdy ještě v červeném tý
A já jsem červená. A jiná ženská osoba tam není. Tak máš @Pitching smůlu.No to nevím, na pečení dost peču, od té doby co hraju golf
jo, chutě nám dělat, to umíš , dobře si ty fotky dobrot pamatujuDámy buďte v klidu. Zvládám si upéct sám. Celkem slušně. [emoji6]
Kdybyste chodili na indoor, tak by jste věděli i jak skvěle chutnaj.jo, chutě nám dělat, to umíš , dobře si ty fotky dobrot pamatuju
Dámy buďte v klidu. Zvládám si upéct sám. Celkem slušně. [emoji6][/QUOTE
Krušovice na čepu je dobrá zpráva, vyhneme se láku z okurek. PFNa čepu Starobrno 12 a Krušovice 11
Jerry chápu, že musíš pochlebovat svému velení, ale zase to nepřehánějKdybyste chodili na indoor, tak by jste věděli i jak skvěle chutnaj.
Nemusím, já to dělám rád a s láskouJerry chápu, že musíš pochlebovat svému velení, ale zase to nepřeháněj
Rád máš mít Plzeň a vzít basičku pro LukášeNemusím, já to dělám rád a s láskou
To je Starobrno Dragon? Těch sem minule vypil 6Na čepu Starobrno 12 a Krušovice 11
Dagmar je @DášaV týmu BLUE SHARKS pod vedením @PFP vítám nového člena:
- BLUE SHARKS - Dagmar Košatá, HCP 22,7, červené odp.
Aktuálně máme tedy týmy po 10 hráčích. Dagmar je dohozená kamarádka od @Dana. Já tedy znovu doplňuji a vyrovnávám lichý počet přihlášených hráčů (tzn. budu nastupovat za RED DRAGONS). Přesné seskládání dvojic bude rozděleno dle HCP v týmech + dle určení kapitánů těsně před akcí (aby se bral zřetel na případné odpadlíky a neměnilo se to v průběhu) s cílem mít co nejvyrovnanější flajty.
---
Aktuální složení týmů viz vždy úvodní příspěvek tohoto vlákna (obrázky v příloze jsou poplatné okamžiku tohoto příspěvku.)
Zobrazit přílohu 4967
Tys tomu dala ... co když tam chtěla jet na tajňačku
Ále prdTys tomu dala ... co když tam chtěla jet na tajňačku
Javor!Už se to blíží, trenujete?