Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
To víš, taktika na Kaskády začala už v indooru přeci si nemyslíš, ze Jitka na mě bude fungovat i v létě
A klidně mě predrivuj, od té doby co hraju 5 železo 212m na fairway, tak driver na turnajích nepoužívám
To víš, taktika na Kaskády začala už v indooru přeci si nemyslíš, ze Jitka na mě bude fungovat i v létě
A klidně mě predrivuj, od té doby co hraju 5 železo 212m na fairway, tak driver na turnajích nepoužívám
To gratuluju. Rychlou chlapackou kontrolou jsme zjistili kdo má delší pětku a nakonec se nám stejně budou všichni smát u greenu. Jen škoda, ze jsi červený. Bych ti ten druhy pohár i přál
Mně to nějak hlava nebere. Proč mají ty červený holky většinou mužská jména? Jediná spravedlnost, kterou tam vidim je, že budou hrát ze žlutého odpaliště.
Taky se těším konečně porazím Jerryho a všichni budete u toho
V týmu BLUE SHARKS pod vedením @PFP vítám nového člena:
BLUE SHARKS- Aleš Dana, HCP 16,7, žluté odp. - @alda
Přesné seskládání dvojic bude rozděleno dle HCP v týmech + dle určení kapitánů těsně před akcí (aby se bral zřetel na případné odpadlíky a neměnilo se to v průběhu) s cílem mít co nejvyrovnanější flajty.
---
Aktuální složení týmů viz vždy úvodní příspěvek tohoto vlákna (obrázky v příloze jsou poplatné okamžiku tohoto příspěvku.)
--- PS: má maličkost je nyní tedy v záloze "nezařazených" pro případný lichý počet.
Mně to nějak hlava nebere. Proč mají ty červený holky většinou mužská jména? Jediná spravedlnost, kterou tam vidim je, že budou hrát ze žlutého odpaliště.
Taky se těším konečně porazím Jerryho a všichni budete u toho
Přesně, představ si @RobertSlajs a @Jerry v jednom týmu. Jeden z toho leknutí zapomněl psát básnicky a druhého bude vždy před hrou kapitán shánět, aby šel hrát. Jdem slyšel, ze mu ta disciplína na golfových vyletech moc nejde ještě, ze máme tu výzvu a přečte si pravidla, aby věděl jak dlouho se na prvním teecku čeká a jaké jsou tresty
Neboj, jsem sytý žralok. Ještě, ze už od dubna beham a s menším břichem i lépe spaluji. Jinak bych asi po tomto červenci jel na kaskády v převleku za Míšu Kuličku
Ještě jeden dotaz, kdo asi ví kde budeme spinkat? Ten snad má i informace o tom jaký mok v místě ubytování teče.
Úplně se těším na Starobrno. Pro mě to není špatná volba, konečně bude střízlivý víkend.
Ještě jeden dotaz, kdo asi ví kde budeme spinkat? Ten snad má i informace o tom jaký mok v místě ubytování teče.
Úplně se těším na Starobrno. Pro mě to není špatná volba, konečně bude střízlivý víkend.
Přečetl jsem si HCP kapitána červených. Proto se ptám, pije ten doktor? Já vím, že miluje sladké, proto apeluji na dámy v modrém, upečte mu něco opravdu dobrého se správným kořením. Jinak nevím nevím.
Navazuji na taktiku z roku 2017, kdy jsme (tehdy ještě v červeném týmu) kolektivní silou opili mladého nadějného trenéra z Moravy, který jak si (také jen matně) vzpomínám druhý den ani nedohrál.
Snad ty červený neurazím, když myslím na úspěch borců v modrém.