Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Poznamenáno a přidáno na úvod, prima. BTw. už máš ty letošní cíle, golfové, vyplněné? Nemáš! Koukej to napravit.
Platí jinak to, co jsem psal dříve @Klok, mám vás poznamenané, varianta bez ubytování zatím není zkalkulovaná, bude až později (duben...), ale počítám s Vámi.
Poznamenáno a přidáno na úvod, prima. BTw. už máš ty letošní cíle, golfové, vyplněné? Nemáš! Koukej to napravit.
Platí jinak to, co jsem psal dříve @Klok, mám vás poznamenané, varianta bez ubytování zatím není zkalkulovaná, bude až později (duben...), ale počítám s Vámi.
Včera v hospodě na narozkách 19.jamky padl podnět změnit malinko formát hry, týmovka ano, foursome ano, jamkovka ano, ale místo fourballu dát něco, co není tak závislé na formě a vyrovnanosti dvojice. Padl návrh místo fourball např. texas. Co kdo myslíte, názory? Připomínám, že tato akce se v základu inspiruje RyderCupem a jeho formátem hry, to ale neznamená, že je to neměnné.
Jinak prosím zároveň všechny, co ještě váhají, aby se přihlásili. Vemte známé, kamarády, dobrodruhy... poznáme je a zintegrujeme
Já jsem pro formáty zachovat. Texas hrajeme a známe všichni. Navíc texas je takový flákací formát. Takový formát pro posery. [emoji16] Requocup má být "jiný". Společensky sportovní a soutěžní akce. Texas moc soutěžní není. Ten je čistě pro zábavu. A hraje se všude.
Koukám, že jsem se ještě neohlásil, tak tímto činím. @HonzaS - golf a pokud se najde tým který by měl zájem... @MartinaX negolf s případnou hrou oba ČT - NE.
Koukám, že jsem se ještě neohlásil, tak tímto činím. @HonzaS - golf a pokud se najde tým který by měl zájem... @MartinaX negolf s případnou hrou oba ČT - NE.
Ahoj, jj, tato varianta bude taky možná, předběžně si tě poznamenám, jak budou zkalkulovány varianty bez ubytování, dám vědět a případně potvrdíš, zrušíš..