- Jméno
- Michaela
- Přijmení
- Záhumenská
- Klub
- GC Mstětice
- HI (HCP)
- 8,6
Oba turnajDoplněno.
Zatím nikam, doplním v druhé polovině února. Díky za dotaz!
Doplněno, oba golf? Turnaj + Turnaj nebo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Oba turnajDoplněno.
Zatím nikam, doplním v druhé polovině února. Díky za dotaz!
Doplněno, oba golf? Turnaj + Turnaj nebo?
Také se předběžně hlásím.
Sice bydlím na druhém konci Brna ale ubytování taky nevyužiju
Ty se starej vo to aby pokoj č.5 byl tak jak má být a nepleť se do odbornejch diskuzí, ty SrandičkoJá bych formáty rovněž zachoval, jedná se o vrchol sezóny a tam takové srandičky jako texas nepatří
Věřím, že ho v Turecku vycepuješ jak má být na pokoji č. 5, trenéreTy se starej vo to aby pokoj č.5 byl tak jak má být a nepleť se do odbornejch diskuzí, ty Srandičko
To si piš, že dostane trénink. Co je to za kur.. za charakter, když se ani nebrání tak očividnýmu napadání. No netrefil bys ho bejsbolkou?Věřím, že ho v Turecku vycepuješ jak má být na pokoji č. 5, trenére
Ale, člověk se v pracovní době chvilku věnuje práci, a někteří neurvalci se tu hned takhle rozohníTo si piš, že dostane trénink. Co je to za kur.. za charakter, když se ani nebrání tak očividnýmu napadání. No netrefil bys ho bejsbolkou?
No konečně ... ... ještě chvíli a musel bych použít ještě ostřejší střelivo. Byl jsem o víkendu na Prezident Blaník, tak mám pěkně nabito.Ale, člověk se v pracovní době chvilku věnuje práci, a někteří neurvalci se tu hned takhle rozohní
Byl jsem na něm v úterý, jsem tedy rovněž připraven.No konečně ... ... ještě chvíli a musel bych použít ještě ostřejší střelivo. Byl jsem o víkendu na Prezident Blaník, tak mám pěkně nabito.
Hrál bych - bez ubytování - jsem člen na Kaskádě