Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj přátelé, letos mě to musí vyjít, když se to loni tak posralo.
Půjdeme dva.
Od pátku do neděle B1, pokud jsem to pochopil správně.
Morava jede!!!!
Já jsem pro formáty zachovat. Texas hrajeme a známe všichni. Navíc texas je takový flákací formát. Takový formát pro posery. [emoji16] Requocup má být "jiný". Společensky sportovní a soutěžní akce. Texas moc soutěžní není. Ten je čistě pro zábavu. A hraje se všude.
mými ústy slovy @doktordee : už tam budem?Jj, ponecháme to tak jak to je, názory jsou vcelku jednoznačné pro zachování současného formátu - tzn. stejné, či maximálně v našich podmínkách podobné
RyderCupu. Díky. Už se těšíte?
Tak teď právě přišel okamžik, kdy nutně chybí tlačítko "to se mi nelíbí"Nakonec mi to, bohuzel, letos nevyjde Poradne je rozdrtte!! Cesi, do toho!!
Co mas dulezitejsiho, simte? Vlastni pohreb?Nakonec mi to, bohuzel, letos nevyjde Poradne je rozdrtte!! Cesi, do toho!!
Nakonec mi to, bohuzel, letos nevyjde Poradne je rozdrtte!! Cesi, do toho!!
Děkuji. Se skromností sobě vlastní funkci přijímám.Nakonec mi to, bohuzel, letos nevyjde Poradne je rozdrtte!! Cesi, do toho!!
Ok, mrzí mě to, ale chápu, už jsme spolu o tom mluvili. Tak já tě, s slzou v oku, z akce škrtám. Pro český tým dalším v pořadí je loňský zástupce, @doktordee.
Král je mrtev, ať žije král!
Do kdy bude druhe kolo prihlasek? Musim si vyjednat volno atd. V lete mame zrovna hlavni sezonu
Ahoj, kdybyste brali aji "hokejistky"... Hlasim se... Bydlim par km od Kaskady, takze bez ubytka...
Diky moc, prosim ale s fee, nejsem clen Kaskady, bohužel... ;-)Jakmile budeš vědět, že by si jet mohl, ozvi se, a podle volných kapacit. Prostě čím dřív, tím lépe.
Ok, poznamenávám na úvod.
Nebo spis + ?. Nevime preci, kolik umelaku existuje@requo, proč si nezapsal @Golfeegirl + 1, nevšim jsem si, že by psala, že umělák nejede.
@requo, proč si nezapsal @Golfeegirl + 1, nevšim jsem si, že by psala, že umělák nejede.
Správce stoky je @Jerry