Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdo ste ještě rukavici nevyzkousel, můžete mi potvrdit že ty větrací otvory tam jsou už z výroby, nebo mi po drivingu povolily švy?
Zobrazit přílohu 16204
S @Coubie jsme si taky nejdřív říkali, že to je taková pořádná, až pracovní či svářečská rukavice Ale za mě pocit dobrý, grip jistý. Velikostně mi padne, jenom mám asi krátký palec a tak tam mam ještě na konci místo. Vy ostatní jistě se už vystřídali více rukavic nežli my takže ostatní hodnocení jistě budou přínosnějšíZobrazit přílohu 16213
mam tam taky nejaky dirky.
pocitove mi prijde kuze o neco silnejsi nez na co jsem byl zvykly
Neboj, mám je tam taky. Už jsem takové dírky měl i na jiných značkách rukavic, takže mě to nijak nezarazilo.mam tam taky nejaky dirky.
pocitove mi prijde kuze o neco silnejsi nez na co jsem byl zvykly
Ja mam dve, teda uz jen jednuTak to je velká tragédie tohle, ještě že to neměli pro leváky. Priznejte se, kdo jich koupil nejvíc?
Asi jsem to reklamovat nechtěl, podle webu mi ti lidé stojící za shopem přišli sympatičtí a nechtěl jsem jim kazit život
Ja si nemyslim, ze jde o cesky projekt. Pisi, ze to objednavaji z ciziny. Na golfu jsme při přátelské hře využili náhodného, ale překvapivě i velmi příjemného setkání s jedním z majitelů holdingu výrobců sportovních potřeb. Holding se nachází mimo EU, ale po dohodě nám pan majitel poslal více než 30 vzorků golfových rukavic. Navíc zajistil i jejich proclení a zaplacení DPH.
Mam to uplne stejneJestli není onen “majitel holdingu” nakonec vietnamec ze Sapy kterýho potkali na Zbraslavi ;-)
Vypadá to, že se mi lenost objednat po dlouhý době vyplatila..
Ja si nemyslim, ze jde o cesky projekt. Pisi, ze to objednavaji z ciziny. Na golfu jsme při přátelské hře využili náhodného, ale překvapivě i velmi příjemného setkání s jedním z majitelů holdingu výrobců sportovních potřeb. Holding se nachází mimo EU, ale po dohodě nám pan majitel poslal více než 30 vzorků golfových rukavic. Navíc zajistil i jejich proclení a zaplacení DPH.
pro me je to zklamani, tim jsem s tim skoncil.