- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
na lepsich ano, ale na 90% to nenajdesBtw. když jsme u toho, jak na hřišti zjistím rychlost greenu co nejjednodušeji, bývá to někde napsáno? Jako třeba PIN pozice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
na lepsich ano, ale na 90% to nenajdesBtw. když jsme u toho, jak na hřišti zjistím rychlost greenu co nejjednodušeji, bývá to někde napsáno? Jako třeba PIN pozice?
Rychlost greenu je podle mě na konci věcí které zpomalují golf.
na lepsich ano, ale na 90% to nenajdes
To je ale škoda. Tohle je informace, která by se mi líbila. A taková ta třešnička na dortu. Já to tedy myslím nikde zatím neviděl. A nebo jsem si nevšiml.
90% hřišť rychlost greenů neměří a především, 99% golfistů netuším, co to číslo znamená a jak s ním naložit.
A nebo to neumí měřit personál hřišť a je jim to jedno. Já tedy v tomto konkrétním případě s tebou souhlasím, ale nesouhlasím s tím, že se to dělat nemůže a že to nemůže znamenat přidanou hodnotu, kde si znalý golfový světák řekne... oooo, tady jsou profíci, klobouček! To jsou ty drobné detaily, které dle mého názoru fajnšmekry potěší.
A jinak managment tady na Konopí tvrdí že rychlé greeny umíme ale nepotřebujeme..
Spoustu lidí to zajímá , ale nezeptá se na to. Pokud to není u jamky č. 1 napsáno, tak je zřejmé ze to nikdo neměří. A pokud měří, tak proč to nikam nenapsaT.To zcela určitě tak může být. Jsem tu 8 let a potkal jsem 3 lidi, které to číslo zajímalo. O dvou z nich si dovolím tvrdit, že kdybych jim řekl 6 nebo 10, tak jen uznale pokývají hlavou a zcela nic jim to neřekne.
Spoustu lidí to zajímá , ale nezeptá se na to.
Není potřeba znát číslo, ale je zásadně důležité si jít zapatovat na cvičný green. Bez toho už bych na hřiště nevlezl, i na to domácí. Někde jsem četl, že není tak důležité jít před hrou na driving, ale je důležité si jít zapatovat.Btw. když jsme u toho, jak na hřišti zjistím rychlost greenu co nejjednodušeji, bývá to někde napsáno? Jako třeba PIN pozice?
Ruku na srdce - kolikrát jsi vloni v Hořehledech měřil rychlost?Když mne něco zajímá a nezeptám se na to, tak jsem ťulpas a je mi to jen ke škodě. Automaticky něco předjímat je příjemně pohodlné, ale nefunkční.
Ruku na srdce - kolikrát jsi vloni v Hořehledech měřil rychlost?
Chápu že když to nikdo nechce vědět tak je to zbytečné.3x, jak to s tím souvisí?
Já si spíš myslím ze menší resorty neuvádí rychlost grýnů úmyslně. Pokud by musely uvádět rychlosti podle skutečnosti, tak by se skutečné rychlosti grýnů 4,5 - 6 moc dobře nevyjímaly. V televizi pak slyší člověk že v Augustě mají rychlost 14, na PGA 12 - 13, top resorty v ČR 9- 10.
Řekla bych, že to je obecně česká vlastnost. Nezajimat se, přesto všechno vědět, a navrch řádně zkritizovat.Ani na jedné z amatérek, kterou jsem pískal, se rychlost greenů neuváděla. A to jsou turnaje, které hrají naši nejlepší golfisté. Nikoho to tam totiž nezajímalo...
Řekla bych, že to je obecně česká vlastnost. Nezajimat se, přesto všechno vědět, a navrch řádně zkritizovat.
No tímhle jsi mě pasoval na ťulpase. Vnímám rozdíl greenů jednotlivých hřišť. A zajímalo by mě to jestli je to jen pocit nebo realita - i jako fdb na to jaký mám cit pro hru. Neříkám, ze bych byl z velkého % schopen puttováni přizpůsobit, ale jako vstup do představy o mé hře by to bylo fajn.Když mne něco zajímá a nezeptám se na to, tak jsem ťulpas a je mi to jen ke škodě. Automaticky něco předjímat je příjemně pohodlné, ale nefunkční.