jan.taraba
Aktivní člen
No v tu chvíli jsem taky nebyl zrovna slušnej a solidně jsem si zanadával
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
stačí na Malevilu , děkujiZobrazit přílohu 5658
Mikrosoutěž a tipovačka je za námi, nikdo netrefil přesný výsledek. Ručník 19.jamky vyhrává s tipem tak blízko, jak jen šlo následující účastník tipovačky:
Ručník @Dana při nejbližší příležitosti zašleme/předáme...
Souhlas. Ono kdyz si clovek cetl predikce na US serverech, tak tam se TW dost verilo... obecne pred singly ocekavali spise tesny vysledek.Vypadá to podle výsledku naprosto jednoznačně, přitom moc nechybělo, aby USA po prvních šesti singlech vedly 12:10 a pak by se evropanům i američanům hrálo "trochu" jinak. Američané tu šanci měli, ale jak už tu někde zaznělo, i na mě působili dojmem, jako by nedokázali hrát "týmově". I ve dvojicích byli spíš každý sám za sebe a prakticky se nedoplňovali a nepodporovali. Doplatil na to Woods, k němu je těžké najít parťáka a Furikovi se to moc nepovedlo. V singlech podle mě právě Woodsova prohra byla tím zlomovým momentem, po kterém američané přestali věřit v možnost obratu a naopak evropané nabrali sebevědomí. Do té doby obě strany nemohly nemít v hlavách čtyři roky starý "zázrak v Medinah", který evropany "strašil" a američanům naopak dával naději, že se to dá otočit. Byly to docela nervy...
Souhlas. Ono kdyz si clovek cetl predikce na US serverech, tak tam se TW dost verilo... obecne pred singly ocekavali spise tesny vysledek.
https://www.sport.cz/ostatni/golf/c...o-oko-organizatory-bude-zalovat.html#hp-artcl
tohle je smutný, ale doufám, že se kvůli tomu nebou měnit možnosti, jak sledovat na vlastní oči turnaje...
Tady na golfextra nějaké pokračování a vyjádření Koepky...
http://www.golfextra.cz/detail/4575/koepka-promluvil-o-johnsonovi-i-trefene-fanynce
Golfový bulvár jakým se u nás pomalu ale jistě stává Golfextra, vytváří takovéto smyšlené rádoby příběhy, ve skutečnosti bláboly.