Stejně jako
@Mirek_62
Co mě k té myšlence vedlo - vcelku dost hraju poslední dobou. A jsou to jen tréninkové hry. Případně s sebou beru rodinu (4) lidi. Uvědomil jsem si, že na hřištích, které znám (jak jdou jamky za sebou) vlastně píšu do skorky jen počet ran, u sebe si poslední dobou píšu ještě počet patů - do kolonky k mému číslu. Nepotřebuji speciální kolonky FIR/GIR/Paty... to umím zapsat i do běžné skorky, když je třeba. ale ty 4 sloupce pro 4 lidi určitě.
Poslední dobou třeba na Hostivaři, abych nemusel na recepci jsem si bral starou skorku z Hořehled a psal ty rány tam. Případně v Molitorově sem si skorku ani nebral a vytrhl stránku z bloku, co mám v autě.
Za mě tedy: klasická co nejuniverzálnější empty scorka ideálně asi na 18 jamek. Buď devítka na jednu stranu, druhá na druhou... nebo ožná na výšku 18j? Pokud by druhá strana zůstala prázdná, tak určitě MP. I když chodím hřiště často, neznamená, že si pamatuji všechna místní Pravidla. Každé hřiště to má ošetřeno jinak, a rád bych někde dohledal, jak mám řešit míček, který mi zrovna tu někam zapadl, jestli náhodou nemám úlevu atp. A pak - at nejsou podstatné info v rozich, jako třeba tel na obj. jidla po hře, z obalu to kvuli tomu musim vyndat. Někde (už kde to bylo) mě to docela štvalo a přitom taková blbost to je, vím.
V myšlenkách jsem došel i tak daleko, že jsem uvažoval, že si nechám vyrobit trhací blok formátu A6 s prázdnýma univerzálníma skorkama. Ale jak to tak bývá, ještě jsme se k tomu nedostal. Tak třeba z této aktivity něco vznikne... kdyby i jen v Hoře, pro mě dobře. Použiju tamnější skorku kdyžtak i jinde.