Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Sdílejte svou zkušenost - tělo golfisty

Madlenka

Nováček
Jméno
Marie
Přijmení
Konvičková
Ahoj,

jsem Maruška a v golfu jsem naprostý amatér. O tenhle sport jsem se začala více zajímat poté, co se nám ve fyzio-fitness gymu, který máme s manželem, začala povážlivě rozšiřovat komunita golfistů.
Děláme manuální terapie - fyzio/ostepatické nápravy toho co už bolí, i zdravotní cvičení jako prevenci budoucích zranění a bolestí.

Chtěla bych vědět, jak našim klientům poskytovat tu nejlepší péči a proto se snažím o golfu a jeho specifickém vlivu na pohybovou soustavu zjistit co nejvíc.

Byla bych moc ráda, kdybychom se mohli propojit. Stačí mi 10 minut vašeho času :)

Předem díky všem, kteří se ozvou.

Vítej Maruško,
mohla bys, prosím, připojit odkaz na váš fyzio fitness gym?
Děkuji, Jindra

Vítej Maruško,
mohla bys, prosím, připojit odkaz na váš fyzio fitness gym?
Děkuji, Jindra
Ahoj, děkuji, přikládám odkaz na reservio, kde je i nějaké info - web je aktuálně ve výstavbě.

Ahoj,

jsem Maruška a v golfu jsem naprostý amatér. O tenhle sport jsem se začala více zajímat poté, co se nám ve fyzio-fitness gymu, který máme s manželem, začala povážlivě rozšiřovat komunita golfistů.
Děláme manuální terapie - fyzio/ostepatické nápravy toho co už bolí, i zdravotní cvičení jako prevenci budoucích zranění a bolestí.

Chtěla bych vědět, jak našim klientům poskytovat tu nejlepší péči a proto se snažím o golfu a jeho specifickém vlivu na pohybovou soustavu zjistit co nejvíc.

Byla bych moc ráda, kdybychom se mohli propojit. Stačí mi 10 minut vašeho času :)

Předem díky všem, kteří se ozvou.
Prý jsem dala málo informací, což je viděno zpětně fér připomínka, tak to jdu napravit :)

Manžel je certifikovaný trenér, masér a manuální terapeut, a v současnosti studuje Osteopatii. Pečuje o zdraví vrcholových i hobby sportovců, i úplně běžných lidí, už více než 15 let. Já se starám o komunikaci a administrativu. Podrobnější info si můžete přečíst na Reserviu https://reservations.jankonvicka.eu/ nebo vidět na Instagramu https://www.instagram.com/jankonvicka.coach/

V tuhle chvíli sháním informace. Chtěla byl si s vámi ideálně zavolat a dozvědět se víc o tom jaký má na vaše tělo golf vliv. Jestli při odpalu míčku cítíte tenzi, svalové napětí, bolest.. pokud ano, v jaké části těla? Přetrvává bolest/tenze i mimo golfové hřiště?
I pokud nemáte akutní potíže, vaše zkušenost je cenná. Každá odpověď nám pomůže lépe nastavit naše preventivní a nápravné programy, a pomáhat našim klientům o něco lépe.

Když budete souhlasit s telefonátem, zavolám vám ve vámi zvolený čas na cca 10 minut. Mě to opravdu velmi pomůže a vás bude hřát dobrý pocit z toho, že jste pomohli k tomu, aby golfová komunita dostávala o kousek lepší a lépe zacílené služby.

Děkuju

Zatím se našli jen dva odvážní členové fóra, kteří byli ochotní si zavolat - díky za to! Potřebovala bych ale ještě aspoň 5 altruistických respondentů, aby to byl nějaký reprezentativní vzorek který mi poskytne vhled do golfu a jeho vlivu na tělo golfisty. Udělejte před víkendem dobrý skutek a sdílejte svou zkušenost ;) Budu moc ráda když se mi ozvete :)

@Madlenka: Btw. poměrně slušný úspěch, alespoň na nějakou zpětnou vazbu v minulosti tu na fóru byla forma dotazníků. Kdy tazatel (zpravidla student pro svoji práci) sháněl x respondentů a připravil si jednoduchý dotazník z golfového prostředí, co ho zajímalo. X z nás, co vím, ho vždy vyplnilo.

Samozřejmě bylo pak skvělé, když nějaké sumarizací výsledky poskytl pak i komunitě zpátky. Zvaž, jestli tato forma by pro tebe nebyla užitečná. Například Google Forms (Formuláře Google) jsou pro toto skvělé, a i podle té formy třeba na konci na sebe x z nás ponechá např. kontakt pro bližší upřesnění.

Samozřejmě je to na Tobě, ber to jen jako tip. :)

@Madlenka: Btw. poměrně slušný úspěch, alespoň na nějakou zpětnou vazbu v minulosti tu na fóru byla forma dotazníků. Kdy tazatel (zpravidla student pro svoji práci) sháněl x respondentů a připravil si jednoduchý dotazník z golfového prostředí, co ho zajímalo. X z nás, co vím, ho vždy vyplnilo.

Samozřejmě bylo pak skvělé, když nějaké sumarizací výsledky poskytl pak i komunitě zpátky. Zvaž, jestli tato forma by pro tebe nebyla užitečná. Například Google Forms (Formuláře Google) jsou pro toto skvělé, a i podle té formy třeba na konci na sebe x z nás ponechá např. kontakt pro bližší upřesnění.

Samozřejmě je to na Tobě, ber to jen jako tip. :)
To je super tip, děkuju. Vytvořila jsem jednoduchý formulář a budu ráda za vyplnění https://forms.gle/GprtL53cxhaEEr2r7

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom