Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Sdílejte svou zkušenost - tělo golfisty

Madlenka

Nováček
Jméno
Marie
Přijmení
Konvičková
Ahoj,

jsem Maruška a v golfu jsem naprostý amatér. O tenhle sport jsem se začala více zajímat poté, co se nám ve fyzio-fitness gymu, který máme s manželem, začala povážlivě rozšiřovat komunita golfistů.
Děláme manuální terapie - fyzio/ostepatické nápravy toho co už bolí, i zdravotní cvičení jako prevenci budoucích zranění a bolestí.

Chtěla bych vědět, jak našim klientům poskytovat tu nejlepší péči a proto se snažím o golfu a jeho specifickém vlivu na pohybovou soustavu zjistit co nejvíc.

Byla bych moc ráda, kdybychom se mohli propojit. Stačí mi 10 minut vašeho času :)

Předem díky všem, kteří se ozvou.

Vítej Maruško,
mohla bys, prosím, připojit odkaz na váš fyzio fitness gym?
Děkuji, Jindra

Tělo amatérského golfisty po včerejší masáži 🤭🙈

F8DFB195-3E4D-4789-A5A1-6F370749DF3D.webp

Vítej Maruško,
mohla bys, prosím, připojit odkaz na váš fyzio fitness gym?
Děkuji, Jindra
Ahoj, děkuji, přikládám odkaz na reservio, kde je i nějaké info - web je aktuálně ve výstavbě.

Ahoj,

jsem Maruška a v golfu jsem naprostý amatér. O tenhle sport jsem se začala více zajímat poté, co se nám ve fyzio-fitness gymu, který máme s manželem, začala povážlivě rozšiřovat komunita golfistů.
Děláme manuální terapie - fyzio/ostepatické nápravy toho co už bolí, i zdravotní cvičení jako prevenci budoucích zranění a bolestí.

Chtěla bych vědět, jak našim klientům poskytovat tu nejlepší péči a proto se snažím o golfu a jeho specifickém vlivu na pohybovou soustavu zjistit co nejvíc.

Byla bych moc ráda, kdybychom se mohli propojit. Stačí mi 10 minut vašeho času :)

Předem díky všem, kteří se ozvou.
Prý jsem dala málo informací, což je viděno zpětně fér připomínka, tak to jdu napravit :)

Manžel je certifikovaný trenér, masér a manuální terapeut, a v současnosti studuje Osteopatii. Pečuje o zdraví vrcholových i hobby sportovců, i úplně běžných lidí, už více než 15 let. Já se starám o komunikaci a administrativu. Podrobnější info si můžete přečíst na Reserviu https://reservations.jankonvicka.eu/ nebo vidět na Instagramu https://www.instagram.com/jankonvicka.coach/

V tuhle chvíli sháním informace. Chtěla byl si s vámi ideálně zavolat a dozvědět se víc o tom jaký má na vaše tělo golf vliv. Jestli při odpalu míčku cítíte tenzi, svalové napětí, bolest.. pokud ano, v jaké části těla? Přetrvává bolest/tenze i mimo golfové hřiště?
I pokud nemáte akutní potíže, vaše zkušenost je cenná. Každá odpověď nám pomůže lépe nastavit naše preventivní a nápravné programy, a pomáhat našim klientům o něco lépe.

Když budete souhlasit s telefonátem, zavolám vám ve vámi zvolený čas na cca 10 minut. Mě to opravdu velmi pomůže a vás bude hřát dobrý pocit z toho, že jste pomohli k tomu, aby golfová komunita dostávala o kousek lepší a lépe zacílené služby.

Děkuju

Zatím se našli jen dva odvážní členové fóra, kteří byli ochotní si zavolat - díky za to! Potřebovala bych ale ještě aspoň 5 altruistických respondentů, aby to byl nějaký reprezentativní vzorek který mi poskytne vhled do golfu a jeho vlivu na tělo golfisty. Udělejte před víkendem dobrý skutek a sdílejte svou zkušenost ;) Budu moc ráda když se mi ozvete :)

@Madlenka: Btw. poměrně slušný úspěch, alespoň na nějakou zpětnou vazbu v minulosti tu na fóru byla forma dotazníků. Kdy tazatel (zpravidla student pro svoji práci) sháněl x respondentů a připravil si jednoduchý dotazník z golfového prostředí, co ho zajímalo. X z nás, co vím, ho vždy vyplnilo.

Samozřejmě bylo pak skvělé, když nějaké sumarizací výsledky poskytl pak i komunitě zpátky. Zvaž, jestli tato forma by pro tebe nebyla užitečná. Například Google Forms (Formuláře Google) jsou pro toto skvělé, a i podle té formy třeba na konci na sebe x z nás ponechá např. kontakt pro bližší upřesnění.

Samozřejmě je to na Tobě, ber to jen jako tip. :)

@Madlenka: Btw. poměrně slušný úspěch, alespoň na nějakou zpětnou vazbu v minulosti tu na fóru byla forma dotazníků. Kdy tazatel (zpravidla student pro svoji práci) sháněl x respondentů a připravil si jednoduchý dotazník z golfového prostředí, co ho zajímalo. X z nás, co vím, ho vždy vyplnilo.

Samozřejmě bylo pak skvělé, když nějaké sumarizací výsledky poskytl pak i komunitě zpátky. Zvaž, jestli tato forma by pro tebe nebyla užitečná. Například Google Forms (Formuláře Google) jsou pro toto skvělé, a i podle té formy třeba na konci na sebe x z nás ponechá např. kontakt pro bližší upřesnění.

Samozřejmě je to na Tobě, ber to jen jako tip. :)
To je super tip, děkuju. Vytvořila jsem jednoduchý formulář a budu ráda za vyplnění https://forms.gle/GprtL53cxhaEEr2r7

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom