Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kupoval sem pres ebay, kamarád přímo přes oficiální web výrobce, v té době to bylo nedostatkove zboží a v CZ nebylo vůbec.Moc dekuju za detailní odpověď!
Ještě poslední dotaz: kde si je kupoval? V ČR je nabízí jen Webgolf a s nimi mám hrozné zkušenosti... A u koupě v zahraničí vnímám určité riziko při případné reklamaci...
Luboši, když to porovnáš s GameGolfem (aktuálně vypadaj stránky +- funkčně ), je tu krom většího množství statistik nějakej benefit??
To je včetně daně a cla? Nějak se v tom ztrácím po Brexitu...Taky po nich pokukuji už nějakou dobu. Viděl jsem nějaké recenze, kde je dost chválili a ve srovnávacích testech byly úspěšné.
Dají se koupit i za cenu pod 5.500 i s dopravou
Shot Scope V3 Golf GPS Yardage Guide & Shot Tracker Watch | eBay
Shot Scope V3 Key Features Every shot plotted on a map of the course. Power-Sense Strap to allowing seamless shot detection. Automatic Shot Detection. Conforms to the Rules of Golf. Sync your round via Bluetooth.www.ebay.com
Ne, to je cena, kterou zaplatíš prodávajícímu. Je to britský výrobek, tak by jsi měl zaplatit jenom DPH - clo je nulové.To je včetně daně a cla? Nějak se v tom ztrácím po Brexitu...
Libry x euraZkoušel jsem si to hodit do košíku, ale vyplivlo mi to úplně jinou cenu. Nevím, co dělám blbě...
Zobrazit přílohu 16618
Jaký je symbol pro jsem pako!Libry x eura
...platil jsem 208 eur... překlep...Minulé pondělí jsem si je objednal, v neděli přišly a dnes je otestoval - zatím jsem nadšený (dosud jsem používal Garminy).
Objednával jsem na:
Nyní jsou levnější o 30 eur (já platil 20) plus clo/daň, což za mě vyřešilo DHL za cca 1800 Kč...Shot Scope V3 GPS+ Performance Tracking Watch
Shot Scope V3 uses the latest GPS technology ensures V3 is leading the industry with GPS accuracy. The latest technology means that instead of using one GPS antenna, Shot Scope V3 uses 2, this enhances the GPS accuracy on the course. V3 comes preloaded with over 35,000 courses worldwide and free...www.golfonline.co.uk
Já (asi omylem) nastavil paty manuálně a bylo to, jak píšeš.
Jen jsem při editaci hry (na mobilu) strávil dost času... nemáš fígl, aby hodinky zaznamenali hru přesně z toho místa, kde člověk odehrál?
Musel jsem pár odpalů přesouvat... možná proto, že jsem vytáhl hůl z bagu hned po předchozí ráně a spároval s hodinkami daleko od místa dalšího úderu?!?