Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Shot Scope V3

Asi máme špatný course management :) ale to by bylo asi na delší diskusi.
Ono být krátký není vždy špatně, někdy je za greenem hluboký bunker, voda nebo svah, takže být kratší a čipovat je lepší "miss".
Nebo by si měl dlouhý pat z kopce, pak je taky asi lepší zůstat pod jamkou nebo před greenem.
U mě GIR znamená ve většině případů PAR, takže bych rád těch 28% což je slabých 5 trefených grýnů zlepšil alespoň o 10%.
Průměrný "scratch" hráč prý trefí 59% grýnů.

Tak proto jsem si to pořizoval, kdybych se chtěl jednou za rok podívat kolik jsem odehrál, zůstal bych u Garminu.

Už je mám taky (Shot Scope V3). První testy proběhly tento týden.

Jako první jsem komunikoval se supportem, aby aktualizovali hřiště v Olomouci (Véska). Par 3 (akademie) a pak i na Championship (neměli tam změnu jamek 14 a 18). Kdo používá, tak si aktualizujte mapové podklady v hodinkách. Mají excelentní podporu, reakce a náprava byla v řádu hodin!

První dojmy zatím super. Má to svoje mušky, někde je to lehce nepřesné (typicky na greenu), což asi naráží na limity GPS. Co jsem zjistil, někdy je tam lehce latence s polohou, takže asi je potřeba chvilku počkat na místě, což samozřějmě nedělám typicky nad jamkou - vemu míček, zadám počet úderů patrem a valím. Jinak ale v poli vše funguje OK.

Nutno si zvyknout na určitou proceduru (zaregistrovat si hůl, resp. pohlídat si to, svičné švihy před úderem). Na greenu používám zatím automatiku, funguje to dobře.

Zatím jediná větší výtka - při slabším světle jsou extrémně nečitelné a někdy zapnout podsvícení nejde (např. v režmu PinCollect jsou všechna tlačítka obsazena svou funkcí). To je ale spíš můj problém, že v týdnu po práci nestíhám a dohrávám jamky, jak to jde, skoro do tmy.

Druhá výtka je spíš na Google. Ty jejich fotomapy jsou pro Olomouc z roku raz dva. Dokonce ani klubovna tam není! Championship hřiště je tam v rozestavěném stavu! Hrůza. Např. na Mapy.cz to je vše aktuální a super kvalita. Ideální, kdyby se dalo pro určitá hřiště zvolit jiného poskytovatele fotomap, ale to je asi větší zásah do systému (jiné API, apod.). Tak zbývá jen doufat, že to Google někdy brzo updatne.

Přílohy

• 1661607377631.webp
    1661607377631.webp
    54,4 KB · Zobrazení: 132
  • 1661607394006.webp
    1661607394006.webp
    77 KB · Zobrazení: 123
Upraveno:
Požádal jsem o aktualizaci jamky č. 9 v Rožnově a zavedení Jezer do map.

Rožnov už opravili a Jezera budou údajně během 48 hodin namapovány. Vcelku rychlá rychlá reakce (požadavek byl 25.5.):up:.
Zobrazit přílohu 36266
Nevíte někdo jestli už má Shotscope namapovanou Vinoř? To byla další podpasovka, že jsem si pyšně vytáhl nabité hodinky, abych je po zprávě "v dosahu 1km nemáte žádné hřiště" zase hned potupne uklidil 🤦‍♂️😅

Nevíte někdo jestli už má Shotscope namapovanou Vinoř? To byla další podpasovka, že jsem si pyšně vytáhl nabité hodinky, abych je po zprávě "v dosahu 1km nemáte žádné hřiště" zase hned potupne uklidil 🤦‍♂️😅
Mně to Vinoř našlo - zkus si ji vyhledat mezi hřišti (stačí zadat Vinoř do vyhledávání), pak ji musíš přidat mezi hřiště na hodinkách (musí být spárovány s aplikací na mobilu). Pak stačí synchronizovat.
Vinoř.webp

Mám problém s ukládáním hry. Tento týden jsem odehrál Zlín a Rožnov. Na hřišti mi hodinky bez problémů ukazovaly vzdálenost, ale neukazovaly mi délku posledního úderu. Stažení hry do mobilu proběhlo taky v pořádku, ale hra se neuložila, resp. není vidět.

Napadá někoho nějaké řešení? Firmware 2.4.6.

Děkuji za radu

Ahoj, zkusil bych napsat na podporu, jestli si je nahrál do mobilu, tak to třeba dovedou obnovit. Já žádný problém neregistroval.

Ahoj, zkusil bych napsat na podporu, jestli si je nahrál do mobilu, tak to třeba dovedou obnovit. Já žádný problém neregistroval.
Ani mi nejde o obnovu, ale odstranění problému;), ale díky za info:up:

Jak si s nimi jinak spokojený?
Já je mám 2,5 roku. Chtěl jsem jednoduchost při hraní, skórku a mít přehled o tom jak to mastím na hřišti. To všechno mi splnily na 100%. Trochu mi vadilo, že jsem musel některá hřiště přidávat ručně (třeba Kácov a menší hřiště) a aktualizace hřišť zadávat taky ručně, ale to není nic smrtelného.

Určitě mi to pomohlo v odhadu vzdáleností a výběru hole. Více si věřím a častěji hraju na lay up. Na ruce sedí dobře a rány to zapisuje skoro na 100%. Výsledky vidím v appce na mobilu nebo přes web po stažení z hodinek (tady ty výsledky vidíte u @Seppper )

Za tu cenu to pro mě byla dobrá koupě, proto mě to teď s..e:mad:

Mám problém s ukládáním hry. Tento týden jsem odehrál Zlín a Rožnov. Na hřišti mi hodinky bez problémů ukazovaly vzdálenost, ale neukazovaly mi délku posledního úderu. Stažení hry do mobilu proběhlo taky v pořádku, ale hra se neuložila, resp. není vidět.

Napadá někoho nějaké řešení? Firmware 2.4.6.

Děkuji za radu
Tak jsem zjistil, že mi hodinky nesnímají TAGy na holích. Dalším pátráním po internetu se ukázalo, že možným problémem je poškození řemínku nebo uvolněný šroubek spojující řemínek s hodinkami. Je to z důvodu přerušení nějakého obvodu ( nejsem elektrikář).

Objevil jsem vypadnutý šroubek a nyní tedy sháním jiný. Hodinář mi řekl, že to jsou Torxy a že takové vůbec nepoužívá a ani neví, kde je sehnat .

Napadá někoho nějaké řešení? Nebo nemá snad někdo takový šroubek třeba z jiných hodinek? Poslední řešení, které mě napadlo, je koupit nejlevnější hodinky, i nefunkční, na e-bay

Foto přikládám, i když je takové jednoduché..

Děkuji za radu

Přílohy

• IMG_20230710_103535.webp
    IMG_20230710_103535.webp
    43,9 KB · Zobrazení: 83
Tak kup jen nový řemínek, kamarád takhle měnil jen kvůli barvě a stál asi 20 dolarů.
Na ofiko webu stojí 40 euro.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom