Tak jeste male srovnani Phi s Phi app vs E6 connect app… oboje ma neco do sebe a nelze rici, ze by E6 na iOS vypadalo o deset levelu vyse.
Pro srovnani dva snimky hrist nize. Nasleduje par postrehu, co se mi na E6 libi/nelibi:
- Lze vybirat individualni jamky (phi toto neumi)
- Obecne vice nastaveni, byt mi chybi treba moznost vypnout hlaseni metru, coz mi prijde dost otravne
- E6 je komplet cesky, vcetne zvuku
- E6 mi pridava naopak nenormalni metry… Phi mi mnohem vice sedi ohledne vzdalenosti. Skoda, ze proste nejde nastavit driver distance.
- Putting jsem celkem zvladal, trosku mozna skoda, ze E6 rovnou dava napovedu kudy puttovat… mozna lze nastavit
- Chybi zvuk odpalu!!!
… ono je to asi jasne, neb E6 predpoklada, ze mlatite do mice a tedy nepotrebujete tento zvuk fakovat, ale Phi vam udela zvuk odpalu. Je to hloupost, ale hrozne to chybi… protoze je to uplne neme.
- Moznost pridat AI protihrace je prima. Toto je vec, co single player hru dost zpestri. Byt uroven Mr. Trash je fakt vtipna, protoze to je nekdo, kdo hraje snad hur nez ja v realu a docela “zdrzuje”.
Kazdopadne zajimavy vyvoj… s jednim sensorem uz ted mame k dispozici 3 velke appky. Not bad. Uvidime jak dal.