Dva semaforyJak vypadá cesta přes Davli a Štěchovice? Jel sem to letos jednou a bylo to utrpení.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dva semaforyJak vypadá cesta přes Davli a Štěchovice? Jel sem to letos jednou a bylo to utrpení.
Jj, už to normálně jde, akorát jsou tam roje nebo čtvery semafory podél Vltavy. Včera jsem jel tam asi 50 minut (v deset ráno), zpátky cca hodinu (v půl sedmé večer). Ale na cestě zpět mě zdrželo připojování na okruhu, kde to stáhli do jednoho pruhu. Jezdím na Velkou Ohradu. Takže podle mě celkem v poho.Už se tam dá dostat přes Štěchovice? Podle google map by to mělo jít. Plánuju tam v neděli jet na turnaj.
Ty jo, koukám na to každý den, ráno nic a teď už to tam je. Už aby bylo 6.3.Slapy otevírají již v sobotu 6.3. ! rezervace na TT lze vytvářet od 1.3.
Tak si přijďte zahrát
Maršálové jsou tam super, hlavně jsou to všichni místní členové a golfisti. Co se týče cesty, tak doporučuji jezdit přes Strakonickou na Míšek a přes Knín. Zdá se to dál, ale já jsem tam z Krče za 35 minut - což je míň, než kolem vody bez semaforů.Včera jsme tu s @kristyna hráli, viz jiné vlákno. Ale chtěl bych tu mimo jiné pochválit za včerejšek místního maršala. "Bohužel" přes den byl turnaj, který jsme na jamce číslo 12 dohnali, resp. flajty jdoucí za ním. Maršál ale projížděl po hřišti a dopředu nás upozornil, že není potřeba ve dvou zbytečně hnát, že bude plno. Zdrcli jsme se nakonec všichni až na třech posledních jamkách, především na 18j, kde to dva flajty vzdali a šli už rovnou ke klubovně... i tak - maršál byl na místě, komunikoval, vysvětloval, šel pomoci předchozím s hledáním míčků, a tak. Líbilo. Stejně jako když v průběhu hry jezdil a slušně nabídl pití, počkal až odpálím, hezký. Já se ho tedy lekl i tak, ale to spíš, jak maršály moc obecně nepotkávám, tak jsem si v první minutě myslel, že jsem něco provedl. A ono ne, popřát hezkou hru, nedáte si něco k pití, upozornění, že za chvíli dojdeme předchozí flajt, ale že pře nimi plno... Jo, dobrý!
Jinak cesta podél řeky z Prahy aktuálně: 4 semafory. Naštěstí letní volnější provoz, ale i tak to byl opruz. Docela by mě zajímalo těch x střelců, co pak tu rozjetou kolonu za semaforem předjíždí o pár aut, jestli si skutečně pomohou, nebo ne. To musí být docela stresík, předjet pět aut a pak čekat pět minut na zelenou na dalším stanovišti, stejně jako ta auta, co jsem předjel. :-D
Jj, potvrzuji, je to tak.Kolega ve flajtu říkal, že to prý členům na příští sezónu osolí a zdraží roční fee o 5000 Kč. Platili by tak 21 000 Kč, to mi přijde dost. U nás se taky zdražuje ale o 500 Kč na 15 000 Kč, tak mě to docela překvapilo, nicméně zároveň potěšilo, že před těmi 4 lety jsem udělal dobře, když jsem Slapy vyměnil za Beřovice.
Může to někdo potvrdit?
Zdá se ti u nás málo narváno?O jednom klubu bych věděl, kdybys chtěl přestoupit To už se asi vyplatí hrát na Slapech přes nějaký virtuál, pokud nehraješ každý víkend, vyjde to levněji.
No, napadlo mě to, ale když to tady čtu, tak já se svým plánováním bych si nezahrál A z chaty to mám fakt nedostupnéO jednom klubu bych věděl, kdybys chtěl přestoupit To už se asi vyplatí hrát na Slapech přes nějaký virtuál, pokud nehraješ každý víkend, vyjde to levněji.
Tak jeden další už se ztratí, neZdá se ti u nás málo narváno?
Na kolik pak zvednou asi normální fee?Jj, potvrzuji, je to tak.
Už mi to přišlo do emailu, zapomněl jsem to sem dát.
Tak nějak trochu přemýšlím, jestli to platit dále nebo jít jinam. Musím si to dost promyslet, poslední dva roky jsem moc nehrál. Ale to se snad zlomí.
Edit: na druhou stranu je to většinou místo.