Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
SUNSET CUP 2020 - 1. kolo, 11.5. - Zbraslav
„Podvečerní pravidelné devítky po práci, s kamarády nebo novými spoluhráči. Handikepové rychlovky od dubna do září na pražských hřištích, v říjnu finálový turnaj na Kunětické hoře. Poháry jsou připraveny pro vítěze celé sezóny a oceníme i nejpřesnějšího tříparistu roku!“
Zveme vás s @Marklar na první kolo našeho letošního Sunsetu.
Kdy: pondělí 11.5.2020
Čas: od 17:00
Místo: Zbraslav, jamky č. 1-9
Cena: 700 Kč (600 fee + 100 startovné)
Přihlášení a další info viz čgf: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=612137956
Kdo chce vyhrát luxusní a unikátní krásná těžítka?
Kdopak dorazí? Dejte vědět, na koho se můžeme s Jirkou těšit.
také musím vynechat (11.5. je první den, co otevírají kadeřnictví. A byť jsem do golfu blázen, tak po té dlouhé karanténě, je priorita jasná: )Tentokrát ještě musím vynechat. Ale už pilně cvičím
také musím vynechat (11.5. je první den, co otevírají kadeřnictví. A byť jsem do golfu blázen, tak po té dlouhé karanténě, je priorita jasná: )
Ano, v tomto to máme, my kluci, jednodušší. Poslední dva měsíce řeším účes nástavcem na holicim strojkutaké musím vynechat (11.5. je první den, co otevírají kadeřnictví. A byť jsem do golfu blázen, tak po té dlouhé karanténě, je priorita jasná: )
Přesně. Vyndali jsme hucule, dáme na ně spiky a jdeme na toa budeme hrát i na sněhu, dneska ?
OK, taky dorazím.Přesně. Vyndali jsme hucule, dáme na ně spiky a jdeme na to
Budu tam a uvidíme jak to dopadne
Ok. Od některých účastníků máme info, ze půjdou. Uvidíme se tamOK, taky dorazím.
Ale kdybys rušil, dej mi, prosím vědět.
zkusím to pod podmínkou, že se nebudou pořizovat žádné fotozánamy mé přítomnosti a výkonůSUNSET CUP 2020 - 2. kolo, 20.5. - Hodkovičky
„Podvečerní pravidelné devítky po práci, s kamarády nebo novými spoluhráči. Handikepové rychlovky od dubna do září na pražských hřištích, v říjnu finálový turnaj na Kunětické hoře. Poháry jsou připraveny pro vítěze celé sezóny a oceníme i nejpřesnějšího tříparistu roku!“
Kdy: středa 20.5.2020
Čas: od 18:00
Místo: Hodkovičky, jamky č. 1-9
Cena: 650Kč (500 fee + 150 startovné)
Přihlášení a další info viz čgf: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=613723526
Neboj, v tomhle je Michal až přehnaně korektnízkusím to pod podmínkou, že se nebudou pořizovat žádné fotozánamy mé přítomnosti a výkonů
Kruci, ve středu mám na Vinohradech od 18.00 flamenko ... Leda že se pak na vás přijedu podívat.SUNSET CUP 2020 - 2. kolo, 20.5. - Hodkovičky
Přihlášení a další info viz čgf: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=613723526
to je super, více SZKruci, ve středu mám na Vinohradech od 18.00 flamenko ... Leda že se pak na vás přijedu podívat.
Michale, plánují se sunsety z týdne na týden, nebo je nějaký farplan, kdy, kde, v kolik? Přidám se rád. Díky.SUNSET CUP 2020 - 2. kolo, 20.5. - Hodkovičky