- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Teď mě tak napadlo, proč u některých hřišť není možné zamluvit tee time online? Nedohodli se s Teetimem na podmínkách?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Coz o to, ja u nich objednavam tez (neb musim).Co je na gollfcutu nefunkčního? Já tam objednával vloni běžně, výhodně a bez jakýchkoliv problémů. Letos jsem si zaplatil golfpass a taky vše funguje podle mých představ.
Maj v nabídce hodně TOP hřišť a když si spočítám, že mě jedna 18-ka o víkendu třebas na Albatrosu nebo na Karlštejně vyjde na 900,- tak nemám důvod být nespokojený.
To je součástí interní komunikace mezi každým hřištěm a TeeTime
Nerad bych se pletl, ale dle mého je vlastník jeden a tentýž
Fajn, takze do 5%?
Fajn, takze do 5%?
Fajn, takze do 5%?
Škoda, pro lepší představu by to bylo zajímavé.My nesmíme ani naznačovat...
proc je to tajne?
Tak dle vypisu spolecnosti to tak nevypada, ale kdo vi..Nerad bych se pletl, ale dle mého je vlastník jeden a tentýž
Tak jsem tak nějak zaslechl, že se chystá k příštímu roku zpoplatnění teetime, nevíte o tom někdo něco? Prý by měl být nějaký poplatek v řádu korun za každou rezervaci i na domácím hřišti, vykládám si to jako snahu o obranu proti zbytečným rezervacím a samozřejmě vytřískat další prachy z českých golfistů (bohužel v podstatě monopol). Nedaří se mi však k tomu nic najít?
Nic jsem o tom neslyšel, ale čistě hypoteticky - není mi jasné, kdo by platil Teetimu rezervace na domovském hřišti?
- hráč ? to těžko, má zaplacené roční fee a nějaké poplatky Teetimu ho nezajímají.
- resort ? pokud to budou chtít po resortu, předpokládám, že Teetime pošle někam...