- Klub
- GCCEL
- HI (HCP)
- 6.3
Hrací HCP aplikace TT počítá… a fajn by byla funkce výpočtu hracího hcp, …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hrací HCP aplikace TT počítá… a fajn by byla funkce výpočtu hracího hcp, …
V telefonu to nemohu najítHrací HCP aplikace TT počítá
Bylo to v jednom mailu, ake už jsem ho asi smazal. Bylo to něco v tom smyslu jako virtuální turnaje nebo tak nějak.
Moc zajímavé, díky.Poměrně zajímavá statistická data ze školení TeeTime. Především pak info o průměrné zaplacené ceně fee a počtu odehraných her…
Zobrazit přílohu 29128Zobrazit přílohu 29129Zobrazit přílohu 29130Zobrazit přílohu 29131Zobrazit přílohu 29132Zobrazit přílohu 29133Zobrazit přílohu 29134Zobrazit přílohu 29135
Tyto informace by měl být schopen poskytnout z dat klubů, které u něj evidují i svou členskou základnu. Na našem školení to ze 4 klubů nebyl nikdo, netuším kolik jich v ČR je.Moc zajímavé, díky.
osobně mne zaujala statistika počet her na hráče, ze které je patrné, že více než cca polovina z registrovaných hráčů hraje jen 5 x a méně za rok ... U těch cen golfových fee by byla zajímavá statistika na kolik v průměru vyjde hra hráče s ročním poplatkem v klubu. Ti, co hrají hodně budou hrát za pár korun, ti co hodně málo, budou mít hru za pár tisíc korun, to je jasné, ale docela by mne zajímalo, kolik to dělá v průměru ( je mi jasné, že Teetime tohle nemůže vědět )
S barevností neporadím, ale na tom printscreenu mne zaujalo zvýraznění hřišť ČGK. Já v Teetime zvýraznění hřišť ani počet volných míst nevidím vůbec, zobrazí se mi až na konci procesu rezervace samostatný řádek s cenou pro ČGK.Poradíte mi někdo, když se dívám do aplikace Teetime v iPadu, tak mám u nabídky ČGF barevné logo.
Ale když se na to dívám na telefonu, tak ho mám šedivé. V čem může být problém?
Já tam domovské členství nemám.S barevností neporadím, ale na tom printscreenu mne zaujalo zvýraznění hřišť ČGK. Já v Teetime zvýraznění hřišť ani počet volných míst nevidím vůbec, zobrazí se mi až na konci procesu rezervace samostatný řádek s cenou pro ČGK.
Možná se to takhle zobrazuje jen těm, kdo tam máte domovské členství?
Tak u mne pomohlo Odhlásit, Přihlásit, a už tam mám i počty a hřiště ČGK, v barvě. Vše na iOS.Já tam domovské členství nemám.
Právě jsem si myslel, že to souvisí s tím, jestli jsem přepnutý na ČGF nebo domovský klub, ale to mi nepřišlo. Nebo možná, že telefon je Android a tablet iOS.
No nic, žíly mi to netrhá.
Ve většině dobrý hřišť to automaticky vypočítá a dokonce nabídne jakou slevu či reciprocitu aplikovat. Ale jsou hřiště které na to evidentně prdí a tam ani po mailové informaci (doporučeno TT) nic nezměnili a jedou plné ceny ač tam mám mít slevu - upřímně na ně nechodím proč takyNejsem zatím členem žádného klubu a mám dotaz k fungování TT, který jinak běžně využívám.
Jak funguje TT, když mám např. na nějakém hřišti reciprocity ? Sám systém TT dle mého klubového členství pozná že tam mám slevu a tu mi nabídne k placení (ať už online nebo na recepci) nebo jak to vlastně je ???
Díky
Pokud ti to slevu nenabídne samo, tak zvol platbu v hotovosti na recepci a do poznámky napiš danou reciprocitu. Doporučuji ale ještě předtím zavolat na recepci a zeptat se, zdali sleva opravdu platí.Nejsem zatím členem žádného klubu a mám dotaz k fungování TT, který jinak běžně využívám.
Jak funguje TT, když mám např. na nějakém hřišti reciprocity ? Sám systém TT dle mého klubového členství pozná že tam mám slevu a tu mi nabídne k placení (ať už online nebo na recepci) nebo jak to vlastně je ???
Díky
Veškeré ceníky (a na to navázané slevy) si hřiště do TT zadávají samy a podle toho jsou zobrazovány. Tzn. pokud tam něco není, jak by mělo být, udělalo to hřiště špatně nebo to neudělalo vůbec. Jsou hřiště, která jak píše @premet to z nějaké důvodu dělají dokonce schválně a co hůř, dokonce neumožňují udělat rezervaci s dodatečnou platbou na recepci. Patrně se tím brání tomu, že si někdo zablokuje čas, který pak nevyužije. V ten moment ti nezbývá nic jiného, než udělat rezervaci jinou cestou. Takto to má např. Hluboká.Nejsem zatím členem žádného klubu a mám dotaz k fungování TT, který jinak běžně využívám.
Díky