je krásný ten popis - kdykoli a druhý řádek - nelze do turnaje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
je krásný ten popis - kdykoli a druhý řádek - nelze do turnaje
Karlštejn neznám, ale voucher na 18 jamek za 1.500 Kč mi nepřijde jako dobrej deal, když mi Teetime ukazuje stejnou nebo lepší cenu ještě před zohledněním reciprocity nebo platby kartou.
To je otázka. Pro ně ještě není sezóna. A jestli budou mít v sezóně zase hru za 3000, voucher bude najednou vypadat o dost výhodnějšíKarlštejn neznám, ale voucher na 18 jamek za 1.500 Kč mi nepřijde jako dobrej deal, když mi Teetime ukazuje stejnou nebo lepší cenu ještě před zohledněním reciprocity nebo platby kartou.
Prodlouženo do 10.8.Na bagosport.cz mají pěkné slevy na UA vybavení. Vztahuje se i na zlevněné zboží - koupil jsem dvě trička, která byla zlevněna na 1100 Kč, v akci 1+1 mě jedno vyšlo na 550 Kč. Pro ty, co nosí UA, je to super akce...
Zobrazit přílohu 31930
Na bagosport.cz mají pěkné slevy na UA vybavení. Vztahuje se i na zlevněné zboží - koupil jsem dvě trička, která byla zlevněna na 1100 Kč, v akci 1+1 mě jedno vyšlo na 550 Kč. Pro ty, co nosí UA, je to super akce...
Zobrazit přílohu 31930
Copak?Idnes Premium
AB nemusímCopak?
No, to já určitě ne - ale nahlásit jsem to muselAB nemusím
Kde mají u nás tak velké grýny?No, je důležité být připraven na Nearest! :-D
Zobrazit přílohu 32443
Dneska v Lidlu. Asi za 150 Kč. Je důležité být připraven, že i ta nejméně povedená rána může být nakonec ta nejlepší! :-D
Tím by se dala změřit i spousta mých longestůNo, je důležité být připraven na Nearest! :-D
Zobrazit přílohu 32443
Dneska v Lidlu. Asi za 150 Kč. Je důležité být připraven, že i ta nejméně povedená rána může být nakonec ta nejlepší! :-D