Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tipy na dobré golfové nákupy aneb SUPERKAUF!

Koupil bych to zvlášť, klidně bazar, tohle mi přijde drahý.
No mne príde že ak to budem kupovať z druhej ruky tak sa na tú cenu tak isto dostanem. Ako som pozeral na to čo ľudia predávajú veľa krát už v docela obúchanom stave a chcú za to tisíce tak neviem. To si radšej doplatím a kúpim nový. Mne sa páči Titleist T200 ale pre nováčika myslím zbytočnosť. 😂

No mne príde že ak to budem kupovať z druhej ruky tak sa na tú cenu tak isto dostanem. Ako som pozeral na to čo ľudia predávajú veľa krát už v docela obúchanom stave a chcú za to tisíce tak neviem. To si radšej doplatím a kúpim nový. Mne sa páči Titleist T200 ale pre nováčika myslím zbytočnosť. 😂
Pokud jsi tedy přesvědčen, že u golfu vydržíš, tak klidně nové, jen třeba zvážit zda na grafitu nebo oceli. I když jsem tam nenašel, jakou pružnost ty shafty mají.

Mám grafitove, trenér (Pro) je zkoumal a zdály se mu dobré
Tak tvůj trenér ví, jakým způsobem šviháš, takže pro tebe ty grafity mohou být ok.
To neznamená, že budou vyhovovat i někomu, kdo bude mít např. rychlejší švih než ty, nebo bude mít jiné tempo švihu.
I když tyto startovací sety bývají navrženy co nejuniverzálněji.

Tak tvůj trenér ví, jakým způsobem šviháš, takže pro tebe ty grafity mohou být ok.
To neznamená, že budou vyhovovat i někomu, kdo bude mít např. rychlejší švih než ty, nebo bude mít jiné tempo švihu.
I když tyto startovací sety bývají navrženy co nejuniverzálněji.
Ja by som sa práve grafitových bál.
Aspoň logicky mi to príde že tam je disbalanc tým že shaft je ľahký a hlava ťažká.
Mal som pučené Titleist AP2 712 a s tými sa mi hralo dobre a boli docela ťažké. TylorMade ktoré mal kolega mi prišli veľmi ľahké ako by som mal v rukách skoro driver 🤔
Tak snáď sa mi podarí vybrať správne.
Je to hrozná alchémia , a kontrolovať všetky informácie to bude na dlho no 😫

Ahoj,

Chcel by som sa spýtať na tieto palice.
Je to aj s vozíkom a cena 22 tisíc.
Golf hrám cca 3 mesiace takže nováčik a nič extra asi nepotrebujem.

Složení setu: Driver (10,5°), 5 FW, sada želez 5-9, PW, SW, putter White Hot Pro 1, cartbag, headcovery.

Máte niekto rovnaké, alebo aké sú vaše skúsenosti s kúpami celých setov?

https://www.bestgolf.cz/callaway-warbird-21-pansky-set-vozik-big-max-ti-lite/

Ďakujem 😇🎄
Utratit 20+ tisíc bez fittingu je nesmysl a vyhozené peníze, pokud si nejsi jistý konzistencí svého švihu a především jeho parametry. Tzn. teď si pořiď nějaký plácačky za 5k z druhý ruky a rok se s nima trap. A příští rok na podzim si dojdi na fitting😉.

Já ze své zkušenosti můžu doporučit startovaci set od Wilsonu. Stoji okolo 9tis a svoji práci uďělá. Koupil jsem o palec prodloužený, mám 190 cm. Dokonce mi je i pochválil trenér, že na start ideální. Začnu s ním 4 sezónu a pořád ok. Po příští sezóně už asi vyměnim driver, dřevo a hybrid. Ty jsou na grafitu a plánuju zajít na fitting. Železa mám na oceli a ty ještě pár let navíc asi dají. Jenom si ověř jakou máš ruku a jak tlustý máš mít gripy. Že je mám tenký jsem zjistil až tuto sezónu, tak jsem přegripoval. Dřív si toho žádný trenér nevšiml a ani se neptal. :)

Utratit 20+ tisíc bez fittingu je nesmysl a vyhozené peníze, pokud si nejsi jistý konzistencí svého švihu a především jeho parametry. Tzn. teď si pořiď nějaký plácačky za 5k z druhý ruky a rok se s nima trap. A příští rok na podzim si dojdi na fitting😉.
Asi jsi to tak uplne nemyslel ale nevyzniva to moc dobre. Je mozny ze Milan uz nejaky hole ma, kdyz pise ze uz 3 mesice hraje. Jestli by se mel trapit s holema za 5k, tak to nebude holema, za tu cenu jdou poridit oem kvalitni sety zelez.
S myslenkou fittingu souhlasim, hlavne ten zakladni, delka hole, velikost gripu, lie? Verim ze se pujde v bestgolfu domluvit a treba budou ochotni cenu fittingu odecist od ceny setu, popripadne upravit hole ze setu podle vysledku fittingu. Pokud je bestgolf daleko, statickej fitting udelaji ve vetsine prodejen a treba tam budou mit taky nejakej starter set. Nejsem tech setu velkej fanousek, maji vetsinou vic holi nez je ze zacatku potreba a clovek pak v tom ma akorat zmatek. Zacatecnikovy fakt staci sude nebo liche hole, nebo wedge, 7i, hybrid, drevo a driver. Ale chapu ze vyrobce chce prodat holi vice nez mene. Jako plus tohohle callaway bych videl ze je to komplet s vozikem, pokud ho nekdo chce. Moznost vyberu ocel/grafit je po fittingu taky fajn. Jako dobra znacka si zachova slusnou prodejni cenu a za rok dva po nem nekdo sahne spis nez po mensi znacce. Urcite jdou poridit levnejsi sety, napada me wilson nebo inesis z decathlonu. Zalezi na budgetu a podle vkusu kazdeho soudruha.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom