Zatím jsem podcast neviděl. Nejdříve se najím a potom v posteli to zkouknu

Jsem velmi rád, že je Petr
@sucháč natáčí. Vždy se těším na nové. Děkuji za to

Pokud dovolíte, rád vám sdělím pár postřehů za těch 12 let, kdy jsem se po prvním kontaktu hole a míčku zamiloval do
GOLFU.
Zaznělo tu dost názorů, se kterými musím souhlasit. Když jsem s golfem začínal, stávalo se mi velmi často při otázkách od kolegů a známých co dělám ve volném čase, že vykulili oči a otevřeli pusu při mé odpovědi. No přeci hraji golf. Cože, a kde na to bereš ?
Vždyť jsi obyčejný dělník ve fabrice, co nemá prachy. Golf hrají jen pracháči a slavní sportovci. Je to jen o prioritách. Golf je oproti jiným sportům dost náročný na čas, co také dost lidí odradí od vyzkoušení.
Celá léta se golf bohužel potýká s tím, že veřejnost to tak vidí. Kdykoli jsou nějaké rozhovory o golfu, tak je to buď slavný sportovec, podnikatel nebo prostě člověk, který je finančně velmi nad průměrem.
Bohužel jako asi u většiny sportů, jsou i mezi golfisty jedinci, kteří dělají špatnou image golfu svým chováním. Já mám prachy a co máš ty, ty ubožáku. Za těch 12 let jsem se bohužel s takovými jedinci párkrát potkal. Ti, co mě osobně znají, tak vědí, že jsem typ člověka, který vydrží hodně. Bohužel slova typu...
ty asi nevíš kdo jsem... ze mne udělají nasr.. býka

co vidí rudě. Nebo když své autíčko, jehož hodnota není ani cena průměrného setu želez

, si dovolím zaparkovat mezi luxusní vozy na parkovišti golfového resortu. Některé pohledy jsou výmluvné.
Naštěstí těchto zážitků je poslední dobou velice málo, a už to vymizelo skoro úplně

Že jsem ukecaný, to je o mě známo. Ale psát to je pro mne dost těžké.
Závěrem bych chtěl říci, že by možná pomohlo dělat rozhovory o golfu s lidmi podobnými jako jsem já. Dělník, co maká ve fabrice, má plat pod celostátním průměrem, ale golf miluje a baví ho to.
Samozřejmě zde na 19 jamce jsou ti nejlepší kamarádky a kamarádi, které jsem díky své lásce měl možnost poznat.
Moc děkuji, za to že jste a golfu děláte dobré jméno.
Váš Peťulka Šulců alias
JUMBO