špatně pochopeno, on tady totiž @wasp hledá nové kamarády... ale nevím, jestli je třeba za tímto účelem plnit zásobníky...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
špatně pochopeno, on tady totiž @wasp hledá nové kamarády... ale nevím, jestli je třeba za tímto účelem plnit zásobníky...
- "zneužívání" možností identifikace - na určení HCP jsem použil web www.golfparada.cz a https://www.cgf.cz/cz/cgf/subjekty-cgf/hraci. Pro určení členství v PGA web http://www.pga.cz/members/?last_name=Waber&kvalifik=&pusobiste-trenera=&um_search=1. Své celé jméno zveřejnil sám. Všechny tyto zdroje jsou zcela veřejné a dostupné všem, naschvál zkus si to. Přiznávám se, že používám tyto dle Tebe totalitní praktiky i jinde a ověřuji si, zda instalatér je instalatér, architekt je architekt apod.
- golf může kdo chce koho chce - to mne nenapadlo. Vždy jsem si myslel, že amatérský golfista, který trénuje za peníze jako Ivo porušuje golfová pravidla o amatérském statusu, ale když v tom nevidí rozhodčí M.Kopčák problém, určitě se mýlím. Ostatně vlastně proč se snažit něco vystudovat, proč dělat zkoušky. Je to zdlouhavé a zbytečně drahé a taky bych to nemusel zvládnout. Osobně sice preferuji, když mne léčí doktor a ne léčitel. Dům mi navrhuje architekt a ne samouk bez vzdělání, který si stáhl program z internetu, ale každý to má jinak.
Samozřejmě veškeré mnou výše uvedené, z veřejných zdrojů získané a snadno a rychle ověřitelné informace, jsou nepravdivé, protože jsou psány pod anonymním nickem, což je ode mne dětinské a lidsky hluboce ubohé . Moc se za to omlouvám, ale nehodlám to měnit, takže samozřejmě očekávám, že mne za to někdo urazí...
Neamatér odevzdáno.... papa- "zneužívání" možností identifikace - na určení HCP jsem použil web www.golfparada.cz a https://www.cgf.cz/cz/cgf/subjekty-cgf/hraci. Pro určení členství v PGA web http://www.pga.cz/members/?last_name=Waber&kvalifik=&pusobiste-trenera=&um_search=1. Své celé jméno zveřejnil sám. Všechny tyto zdroje jsou zcela veřejné a dostupné všem, naschvál zkus si to. Přiznávám se, že používám tyto dle Tebe totalitní praktiky i jinde a ověřuji si, zda instalatér je instalatér, architekt je architekt apod.
- golf může kdo chce koho chce - to mne nenapadlo. Vždy jsem si myslel, že amatérský golfista, který trénuje za peníze jako Ivo porušuje golfová pravidla o amatérském statusu, ale když v tom nevidí rozhodčí M.Kopčák problém, určitě se mýlím. Ostatně vlastně proč se snažit něco vystudovat, proč dělat zkoušky. Je to zdlouhavé a zbytečně drahé a taky bych to nemusel zvládnout. Osobně sice preferuji, když mne léčí doktor a ne léčitel. Dům mi navrhuje architekt a ne samouk bez vzdělání, který si stáhl program z internetu, ale každý to má jinak.
jenom pro shrnutí kvalifikace Iva, na kterou jsem se dovolil zeptat, je taková :
- nejlepší dosažený HCP - 17,6 ( dle golfparada ) nebo 16,4 ( dle www.cgf.cz ) v roce 2011
- nejlepší dosažený výsledek na rány - 1 x pod 90 ran ( +15 - Mnich , 2009 ), několikrát pod 100 ran ( vše dle www.golfparada.cz )
- od roku 2012 nehraje turnaje a trénuje s bohatými zkušenostmi a dobrými referencemi ( vlastní vyjádření )
- dosažené golfové vzdělání - trenér ( amatér - cvičitel ) 2. třídy, amatérský golfista (cgf.cz )
- člen PGA - NE ( pga.cz )
- nějaká koncese, či živnostenský list - NE ( justice.cz )
Samozřejmě veškeré mnou výše uvedené, z veřejných zdrojů získané a snadno a rychle ověřitelné informace, jsou nepravdivé, protože jsou psány pod anonymním nickem, což je ode mne dětinské a lidsky hluboce ubohé . Moc se za to omlouvám, ale nehodlám to měnit, takže samozřejmě očekávám, že mne za to někdo urazí...
Neamatér odevzdáno.... papa
Docela dobré počtení, nevím jak , kdo přišel na inzerát, napsala se tady dobrá nabídka , neveřejná, skupině golfistů/příznivců golfu registrovaných v 19. Jamce. Vycházím z předešlé informace o možnosti mít info/výstup ze zařízení , kde jsou čitelné výsledky. Jestli jsou nebo nebudou pro každého zůčastněného přínosem je na každém oslovením/ zůčastněném. Jde jen o to, kde to bude a jak to má oslovovatel " ošefované". Nesuďte, pokud nevíte. Každopádně mohou být " tomášové " překvapeni , jak to se uvidí , a pokud ma někdo strach o své?? Tak asi ví, kde a co může a neudělal, protože ho nikdo nepřiměl, aby učinil a posunul se. Otázkou zůstavá jestli papír z tebe udělá žádaneho?? Nepřiklánim se ani na jednu stranu, protože nevím, a nesoudim .Hele tohle vlákno mě fakt baví .
Absolutně souhlasím s @JardaK a v této věcné části i s @wasp , ze pokud je to nabídka tréninku (v mém chápání inzerát), tak bychom si jako oslovení zasloužili vědět více. Tvé mlžení okolo vlastní praxe a kvalifikace otevřelo půdu pro tuto diskuzi.
Nicméně jestli se chytne i někdo jiný, tak bych to klidně na vlastní kuzi zkusil. Když půjde někdo zdatný jako Jerry, tak o té hodině pak může napsat článek Ja jsem se u toho vlákna nakroutil hlavou tolik, ze mám za sebou rozcvicku a muzu jít trénovat rotaci boků.
Otázkou zůstává, kdy se nabídka stává inzerátem a naopak? Selský rozum mi říká, že inzerát oslovuje obecné, kdežto nabídka určité.@bohumil.koval
Já ti nevím, ale nabídka napsaná do fóra mi nepřipadá jako neveřejná, asi to každý chápeme jinak.
Nicméně Ivo mi psal do soukromé zprávy víc informací o sobě, asi stačí být slušný a nepředjímat něco, o čem prd vím.
Potvrdil se můj pocit, že jsme se už viděli, kdysi v Holešovicích než to tam chcíplo. A tehdy jsem si nevšiml, že by můj Pro trenér (člověk s vysokým golfovým vzděláním odpovědný v czech PGA právě za vzdělávání), měl nějaký problém s tím, že Ivo trénuje svoje klienty na vedlejší rohožce.
Tak za mě asi tak...
No jasně. Přece nebudeš jen tak sedět jako lemra líná a jen tak se těšit. Nic ti nebrání tlachat o tom, jak kvalitní golf uvidíme. Ale ty nevím proč furt tlacháš tady a ještě ani nevíš o čem [emoji16][emoji16][emoji16]Místo těšení na večerní vyvrcholení Masters a plodné diskuse o tom, jak kvalitní golf uvidíme, se tady zabýváme ani nevím čím...
to bylo 100% prodaný.......Ná nanananana na nananana pojďme Bóhemians
Jasně mám 40tiny, tak jsem to zatáhto bylo 100% prodaný.......
To je otázka asi správná. Vzhledem k tomu, ze v mem chápání 19jamka není uzavřená komunita, ale veřejný prostor tak to tak s trochou nadsázky beru. Neříkám, ze je to správně, ale je to reálné vnímání jednoho digitálního skeptika.Otázkou zůstává, kdy se nabídka stává inzerátem a naopak?
Až teď....Já si to myslel....
Tak jsem si to celý přečet na jeden zátah a zjistil jsem, že na konci už vlastně ani nevím, kdo komu první sebral bábovičku. Neberte se tak vážně, děcka.