Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Alespon když vyhraju, tak to nebude kvuli žolíkůmJeště pár optimistů, co si takhle zbůhdarma vyplácaj žolíky a mám obhajobu v kapse
Asi jsem to neměl psát, protože dobře vím, že na každou svini se někde v kotli hřeje voda, a po zásluze se mi to vrátí, ale já si nemohl pomoct.
Alespon když vyhraju, tak to nebude kvuli žolíkům
Prosím o zapsání 35 / 25 bodů z turnaje Grabštejn 20.4.
Ve výsledcích je seznam obou typů STBL bodů, abys to nemusel počítat. V detailu hráče je bohužel vždycky jen 35 ...
nope, az za mesicto @doktordee, @ati, @Dana, @JanKostalCZE, @R.U. Terwilliger, @Francovka, @HonzaS, @Marklar:
Zatím žádný turnaj na 18 jamek?
Přesně. Zatím nic, jdu prvně teď o víkendu.to @doktordee, @ati, @Dana, @JanKostalCZE, @R.U. Terwilliger, @Francovka, @HonzaS, @Marklar:
neto @doktordee, @ati, @Dana, @JanKostalCZE, @R.U. Terwilliger, @Francovka, @HonzaS, @Marklar:
Uz brzoo ...to @doktordee, @ati, @Dana, @JanKostalCZE, @R.U. Terwilliger, @Francovka, @HonzaS, @Marklar:
Já tomu rozumím ... přes zimu málo trénovali, tak teď čekají až se dostanou trošku do formy.to @doktordee, @ati, @Dana, @JanKostalCZE, @R.U. Terwilliger, @Francovka, @HonzaS, @Marklar:
Já tomu rozumím ... přes zimu málo trénovali, tak teď čekají až se dostanou trošku do formy.
máš to tam, 25B/28N. Co se stalo na 4, ztracený míč?
bierdík na nejtěžší jamce se počítá 2xProsím o zápis posledního dubnového výsledku, dnes Beroun 34 STBL.
Je to až druhé kolo dvoudenního turnaje, včera nic moc ...
1. GPA Czech Mid & Senior Tour - turnaj seniorů | Česká golfová federace
Výsledková listina hráčewww.cgf.cz
Prosím o zápis posledního dubnového výsledku, dnes Beroun 34 STBL.
Je to až druhé kolo dvoudenního turnaje, včera nic moc ...
1. GPA Czech Mid & Senior Tour - turnaj seniorů | Česká golfová federace
Výsledková listina hráčewww.cgf.cz