Zuziky
Aktivní člen
Martine, co blbnes????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martine, co blbnes????
Neblazni, ten Bernard neni tak hroznej
Kdyz bude nejhur, privezu polotmavou 13 od Konicka tady u nas, lepsi pivo jste nepili ;-)Neblazni, ten Bernard neni tak hroznej
nekecej, závidíš mu, jakou si umí udělat reklamu.......Přemejšlel jsem jestli tohle ignorovat, ale mě to prostě nedá. Chápeš, že si s tim kopec lidí dává práci, snaží se pro nás udělat hezký odpoledne a dávaj do toho nejen svůj čas, ale i peníze? Tohle je pro mě odpověď 12ti letýho klacka bez vychování...A chápu, že ti to je uplně u zadku a nic si z toho nevezmeš, ale mě se trochu ulevilo...
Jeeee, tam to znam, tam uz jsem parkrat byl. Tam maji vyborny vsechny pivaKdyz bude nejhur, privezu polotmavou 13 od Konicka tady u nas, lepsi pivo jste nepili ;-)
Co chces privezt? ;-)Jeeee, tam to znam, tam uz jsem parkrat byl. Tam maji vyborny vsechny piva
Jedes autem?Co chces privezt? ;-)
A pres Byskydsky pivovarek nepojedesCo chces privezt? ;-)
Ne, ale pote, co jsem zvládla dva bagy vlakem, zvladnu dost :-DJedes autem?
Ne, tam mi nechutna :-D :-DA pres Byskydsky pivovarek nepojedes
Skoda pro Tebe a ja bych mel jistotu ze mi to nevypijesNe, tam mi nechutna :-D :-D
Kdyz hezky poprosis, zajedu ti tam ;-)Skoda pro Tebe a ja bych mel jistotu ze mi to nevypijes
Ne ze bych neumel podekovat ) ale diky, nemusis se s tim tahat.Kdyz hezky poprosis, zajedu ti tam ;-)
Sypej, co chces ;-)Ne ze bych neumel podekovat ) ale diky, nemusis se s tim tahat.
Tak to ne, to bych nedopustil, abys to musela tahnout vlakemNe, ale pote, co jsem zvládla dva bagy vlakem, zvladnu dost :-D
Znas me, drsna holka z drsnyho severu :-D :-DTak to ne, to bych nedopustil, abys to musela tahnout vlakem
Moje kamarádka z Havířova jezdila vlakem na naše dámské srazy kromě s batožinou i krabicí řízků a taškou lahváčů jste tam takový razovity krajZnas me, drsna holka z drsnyho severu :-D :-D