- Autor vlákna
Tak nakonec bych to možná na konec stihla. Program je do dvou, tak bude záležet na stavu a propustnosti D1.
Prima, píšu si. Hospoda je na správném konci Prahy - s ohledem na D1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak nakonec bych to možná na konec stihla. Program je do dvou, tak bude záležet na stavu a propustnosti D1.
Ty, nedělej to. Přestaneš bejt sexy.Já pravděpodobně nedorazím ... jednak proto, že na mě tentokrát nezbude žádná cena a jednak proto, že jdu v půlce měsíce na operaci na zmenšení prsou a nevím jestli budu do 14 dnů ready na mejdan.
Právě proto to dělám, kdo má furt odhánět ty mladý holkyTy, nedělej to. Přestaneš bejt sexy.
Aktuálně je výroční večírek vítězů 19.jamky přihlášeno cca 14 lidí, viz první příspěvek:
Dorazí:
Kdopak se ještě přidá? Rádi vás uvidíme.
- @requo
- @JanKostalCZE
- @ati
- @Vojtys_1
- @mkopcak
- @karlos + 1
- @macdav
- @Marcela
- @doktordee
- @DzejBee
- @Yahuu
- @Dana
- @Marklar
- @PFP
Vyhlásíme vítěze celoročních akcí (ty, co dorazí), zatleskáme jim, povíme si o plánech na příští rok, pomluvíme ty, co nedorazili a tak. Jako vždycky.
Ráno po cestě do práce jsem někde četl, ze proběhne “křest kofolou” s @Martin73 a @NaBednu se přijde podívat, asi tu pár lidí napsaných neníAktuálně je výroční večírek vítězů 19.jamky přihlášeno cca 14 lidí, viz první příspěvek:
Dorazí:
Kdopak se ještě přidá? Rádi vás uvidíme.
- @requo
- @JanKostalCZE
- @ati
- @Vojtys_1
- @mkopcak
- @karlos + 1
- @macdav
- @Marcela
- @doktordee
- @DzejBee
- @Yahuu
- @Dana
- @Marklar
- @PFP
Vyhlásíme vítěze celoročních akcí (ty, co dorazí), zatleskáme jim, povíme si o plánech na příští rok, pomluvíme ty, co nedorazili a tak. Jako vždycky.
NaBednu 100% dorazí, jdu s ní (prosím tedy napsat 1+1 )
jejda, prijde jen jedna osoba (NaBednu má prostě divny vtipy)Ok, počítáme s Tebou, prima. I s +1.
jak to sleduju, je to s tebou občas tak nějak "na bednu"!jejda, prijde jen jedna osoba (NaBednu má prostě divny vtipy)
Nebuď hnusnej na nemocnýho člověka ... prostě je to schyzofrenická šlechtična (ráda si oniká), tot všejak to sleduju, je to s tebou občas tak nějak "na bednu"!
Hele, kde to má? taková ostuda s 19.jamkou by byla nezapomenutelná